reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@miloscwczasachpopkultury witamy i zapraszamy! :) Mamy tu same fajne dziewczyny :) Przykro mi z powodu Twojej straty, tu na forum jest dużo dziewczyn po przejściach. Co do tego że możesz zostac lipcówką to ja wczoraj myslałam że zostanę majówką :D Na szczęście fałszywy alarm :) Ciekawe ile z Nas faktycznie będzie lipcówkami :) Też już wszystko gotowe mamy, wczoraj rodzice przywieźli łóżeczko (Tata sam budował z mechanizmem bujającym), nawet fotelik juz z Nami autem jeździ :D

reklama
@miloscwczasachpopkultury witamy i zapraszamy! :) Mamy tu same fajne dziewczyny :) Przykro mi z powodu Twojej straty, tu na forum jest dużo dziewczyn po przejściach. Co do tego że możesz zostac lipcówką to ja wczoraj myslałam że zostanę majówką :D Na szczęście fałszywy alarm :) Ciekawe ile z Nas faktycznie będzie lipcówkami :) Też już wszystko gotowe mamy, wczoraj rodzice przywieźli łóżeczko (Tata sam budował z mechanizmem bujającym), nawet fotelik juz z Nami autem jeździ :D

Ja będę napewno czerwcowy. Planowane cc na połowę czerwca, a może być i wcześniej. Jedno co wiem to urodzę w tym miesiącu :)

Dziewczyny, ale ja jestem sexy!
Siedze rozwalona przez Tv z nogami w misce z zimną wodą. Mam na sobie tylko majtki, bo cycki mi sie odparzyły wiec wysmarowałam je sudocremem brzuch bio oilem i sie wietrzę przy wiatraku. Twarz sobie wachluje i oczywiście sapię i dyszę jak lokomotywa u kresu swojej wytrzymałości. Stopy mam jak płetwy, dłonie napuchnięte a usta non stop powtarzają "o ku*wa ale gorąco"
No jak nic trzeba tylko czekać az jakiś sławny fotograf dostrzeże w tym piękno i umieści mnie na okładce vogue! :D

Ja tu na zawał zejdę serio.. Dziewczyna obok mnie co leży jest w 34 tyg i właśnie zaczęły jej wody odchodzić... Ja to chyba ciśnienie chyba teraz mam milion.. Tak mnie tu stresuje wszystko... Serio.. A u mnie zaraz 3 tydzień jak leżę..

Kobitki trochę mi głupio, że tak nieświadomie dziś tutaj wam się wcisnęłam i też nie chce być nachalna i się wciskać, ale skoro mam termin na 3-5 sierpnia to nie wiem czy ja nie będę i w lipcu rodziła naszej córci haha [emoji56][emoji5]

I tak się zastanawiam czy mogę do was dołączyć i się udzielać. Wiadomo od początku listopada przynależę w całości do sierpniowek i tam jestem na codzień, ale przez to leżenie w domku i wypoczywania tak mi się nudzi, że chętnie się poudzielam, a jestem gaduła niemała [emoji16][emoji16][emoji16]

Tylko wole zapytać czy mogę i czy nikt nie ma nic przeciwko mojej aktywności u was?

Spoko u nas tu wesoło [emoji4]

Pozdrawiamy z Maksiem :)
DSC_0176.JPG

Załączniki

• DSC_0176.JPG
    DSC_0176.JPG
    61,4 KB · Wyświetleń: 450
reklama
Do góry