reklama
olaaa7
Fanka BB :)
@Marika92 jak sytuacja? Mam nadzieję że skurcze się wyciszyły a Tobi udało się chociaż chwilę przespać.
Dzień dobry Witam w 33 tygodniu [emoji16]
Wstaje zaraz zrobić sii do kubeczka. Gin zlecił mi przed czwartkową wizytą ALT, AST, p/c anty Rh, mocz i morfologię, czy któraś z Was też to robiła?
Wstaje zaraz zrobić sii do kubeczka. Gin zlecił mi przed czwartkową wizytą ALT, AST, p/c anty Rh, mocz i morfologię, czy któraś z Was też to robiła?
kinga30
Przeciwciała miałam robione na początku. Prób watrobowych nie miałam@Marika92 jak sytuacja? Mam nadzieję że skurcze się wyciszyły a Tobi udało się chociaż chwilę przespać.
kinga30
A jak skurcze piszą się czy cisza?@olaaa7 nie usnęłam ani na minutę... Leżę cały czas bo ciągle mam ktg, podają mi prócz magnezu dożylnie jakiś lek który ma zahamować skurcze, wyciszyć je, dostałam już jedną dawkę sterydu na płucka więc cały czas działają..
Chyba jest lepiej, ale nie wiem w sumie bo mi nie powiedzieli, ale już w ogóle nie czuje napinania brzuszka a wieczorem czułam co chwile.. Aż w szoku byłam, brzuch jak kamień na chwilę miękki i znów.. Nie wiem co to się nagle porobiło.A jak skurcze piszą się czy cisza?
Margana
Ja dzis tez jade na badania, ale tylko mocz i morgologia. Na nastepna wizyte ide do przychodni to mi zleci wiecej badan.@Marika92 jak sytuacja? Mam nadzieję że skurcze się wyciszyły a Tobi udało się chociaż chwilę przespać.
Klade sie jeszcze na chwile, a potem ogarniam i jade.
reklama
kinga30
To dobrze, że już się nie napina. Teraz chociaz ciężko musisz być spokojna bo stres tylko wzmaga skurcze.Chyba jest lepiej, ale nie wiem w sumie bo mi nie powiedzieli, ale już w ogóle nie czuje napinania brzuszka a wieczorem czułam co chwile.. Aż w szoku byłam, brzuch jak kamień na chwilę miękki i znów.. Nie wiem co to się nagle porobiło.
Podziel się: