reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dzis tez jade na badania, ale tylko mocz i morgologia. Na nastepna wizyte ide do przychodni to mi zleci wiecej badan.
Klade sie jeszcze na chwile, a potem ogarniam i jade.
Ja w przyszłym tygodniu mocz i morfologia a nastepne badania podobno już w szpitalu

reklama
Przeciwciała miałam robione na początku. Prób watrobowych nie miałam
Ja na początku miałam przeciwciała anty HCV. Ciekawe jakie następne badania każe mi zrobić i zastanawiam się kiedy zaczną się wizyty co 2 tygodnie, o których na samym początku wspominał.

Ja na początku miałam przeciwciała anty HCV. Ciekawe jakie następne badania każe mi zrobić i zastanawiam się kiedy zaczną się wizyty co 2 tygodnie, o których na samym początku wspominał.
A to też miałam na początku. Ja wizyte mam teraz 30 to bedzie po 2.5 tygodnia a potem co 2. No i od przyszłego tygodnia już położna 2 razy w tygodniu

@Marika92 jak sytuacja? Mam nadzieję że skurcze się wyciszyły a Tobi udało się chociaż chwilę przespać.

Dzień dobry :) Witam w 33 tygodniu [emoji16]
Wstaje zaraz zrobić sii do kubeczka. Gin zlecił mi przed czwartkową wizytą ALT, AST, p/c anty Rh, mocz i morfologię, czy któraś z Was też to robiła?
Ja próby wątrobowe miałam teraz w szpitalu robione, jak próbowali ustalić przyczyne bólu brzucha

proby robia zeby sprawdzic tez czy nie ma cholestazy, ja tez mialam ...
Tak dokładnie, u mnie te bóle były tak nietypowe, ze długo szukali przyczyny i badali w każdą stronę. Wyniki prawie wszystkie wyszły w normie a po czasie bóle minęły i dalej nie wiem skąd one się wzięły

Dzień dobry :) Moje dziecko zrobiło dzisiaj pobudkę o 5tej, także spałam 2 godziny. Ale może pójdzie już na drzemkę, a ja spokojnie zjem śniadanie. Mój facet się rozchorował, mam nadzieję, że się nie pozarażamy z młodym :(

reklama
Do góry