Agatka29
Fanka BB :)
Daj znać czy masz skurcze ?Właśnie mam ktg
A czujesz żeby Cię brzuszek bolał ?
Który tydzień u Ciebie?
Dobra widzę że 32
Będzie dobrze!!
Ale szyjka twarda ? Zamknięta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać czy masz skurcze ?Właśnie mam ktg
Tak zamknięta.. Więc nie wiem o co chodzi.. Znów mi jakiś wymaz zrobili, czuje napinania lekkie ale już sama nie wie czy to przez to że się zdenerwowałam.. Czy faktycznie już jest źle.. oby się uspokoiłoDaj znać czy masz skurcze ?
A czujesz żeby Cię brzuszek bolał ?
Który tydzień u Ciebie?
Dobra widzę że 32
Będzie dobrze!!
Ale szyjka twarda ? Zamknięta?
Dziewczyny po kontroli szyjka znów krótsza.. Ma 1,5 cm.. Jestem w szpitalu, przyjęli mnie od razu na oddział i będę podawać sterydy..
Haha, ale sie podzielili charaterami[emoji3]Oni są bezbłędni jakbyś Czesia poznała to byś go chciała z mety [emoji23] pies arystokrata śpi 20 godz w lozku i nic go nie rusza
A Gustaw to wędrowniczek
No to dobrze, ze juz kpniec tej roboty[emoji3] Brzuszek sliczny. Taki malutki, zgrabniutki [emoji3]Nooo tak myślałam :/ kończymy ocieplanie fundamentów. Ja przy tym nie robię ale zawsze coś trzeba podać, pójść do sklepu, zrobić obiad, zająć się dziećmi M skoro on ciągle robi i tak dni lecą ale na szczęście już max dwa dni i koniec
Właśnie M pstryknął nam fotkę z okazji skończonego 32 tygodnia
Zobacz załącznik 857020
O kurcze. Przykro mi [emoji20] Dobrze, ze jestes pod kontrola i syerydy dostaniesz. Trzymaj sie jakos tam z Maksiem!Dziewczyny po kontroli szyjka znów krótsza.. Ma 1,5 cm.. Jestem w szpitalu, przyjęli mnie od razu na oddział i będę podawać sterydy..
Odezwę się do was jutro.. Jestem zmęczona
Trzymajcie sie tam!Odezwę się do was jutro.. Jestem zmęczona