Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Jak potrafisz to postaraj się zasnąć to na pewno pomoże [emoji8]Odezwę się do was jutro.. Jestem zmęczona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak potrafisz to postaraj się zasnąć to na pewno pomoże [emoji8]Odezwę się do was jutro.. Jestem zmęczona
Na razie cały czas mam ktg. Na początku sporo skurczy rejestrował, podłączyli mi magnez dożylnie i patrzą jak działa na skurcze... Ale często się brzuszek napina już dostałam pierwszą dawkę steryduJak potrafisz to postaraj się zasnąć to na pewno pomoże [emoji8]
Na pewno z tego ogromnego stresu jaki przeżywasz słonko , ale wycisza je dają leki i będzie wszystko oki zobaczysz [emoji110] pamiętaj Anastazja pilnuje a Maksiu jest dzielny i niewyjdzie z domku przed terminem za dobrze mu u Ciebie żeby szyjka tam rządziła [emoji8]Na razie cały czas mam ktg. Na początku sporo skurczy rejestrował, podłączyli mi magnez dożylnie i patrzą jak działa na skurcze... Ale często się brzuszek napina już dostałam pierwszą dawkę sterydu
Na razie cały czas mam ktg. Na początku sporo skurczy rejestrował, podłączyli mi magnez dożylnie i patrzą jak działa na skurcze... Ale często się brzuszek napina już dostałam pierwszą dawkę sterydu
Czasami czujeA czy czujesz te napinania? Czy tylko na ktg są widoczne?
Czasami czuje
... Ehh oby jakoś to zatrzymali
Wszyscy tu mamy taka nadzieje, ze dostaniesz leki i się wyciszy...może tez Cię jakoś będą chcieli zabezpieczyć dodatkowo na te kilka tygodni. Na pewno lepiej ze jesteś u nich - pod kontrola 24 h. Będą mogli sprawdzic jaki jest możliwy powód skracania i w zależności od tego dobrać leczenie. My trzymamy kciuki za szybkie wyciszenie i tak jak mówią dziewczyny - najlepiej możesz pomoc zachowując spokój ;*
Nie śpię dalej... Skurcze cały czas jakieś mam i dostaje właśnie jakiś lek w pompie czy coś żeby całkowicie wyciszyć skurcze
Jestem podłączona pod ktg cały czas a mały szaleje, czkawke miał akurat to wszystko było słychać
Chyba lepiej, jego kilka dawek dostanę. Na szczęście szyjka zamknięta... Oby się udało... Nie usnęłam ani na minutęI jak lepiej po tym leku?