reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

kinga30, no miesiąc bez przesady ;) a łóżeczko skręcić to godzina roboty dla faceta ;)
Tak tylko ona ma koniec czerwca termin i CC ustawione koło terminu biorąc pod uwagę że można rodzić od 37 tyg a ma już 34 to już nie miesiąc. I jeszcze pierwsze dziecko urodziła 35 tydz. Ja tam jestem zdania, że lepiej wcześniej niż pozniej☺️ mój mąż np jest co 2 tygodnie w domu i synek też niespodziewanie wyskoczył w 35 tygodniu ☺️ jak bym nie była przygotowana to by było kiepsko bo mąż przyjechał dopiero 4 dni później, a dzień po jego przyjeździe byliśmy już w domu☺️ także jak się ma gdzie postawić to lepiej zadzialac wczesniej☺️ no chyba, że się nie ma to już wtedy inna historia ☺️ bo My teraz to nie wiem czy zdążymy postawić łóżeczko zanim się mała urodzi☺️

reklama
Nie mam nic specjalnie pod kropka. Ciuchy po młodej babcia mi poparła i wyprasowała. Pozatym nie mam nic i jakoś chyba poczekam z dalszymi przygotowaniami aż się wyjaśni sytuacja z główka malucha. Pozatym nie mam miejsca na nic nowego. Muszę tylko od koleżanki next to me odebrać i skombinować jakiś nowy materacyk

Franiu tez nie ma pokoiku narazie u nas wiec lpxeczko kuoilam 0-4 lata bo zmiesci sie u nas w sypialni
Przewijak po nicole dzieki panie [emoji13][emoji13]I szafka narazie ta pod przewijakiem komoda tam dalam couszki a nicole ma szafe normalna

Tak triszke insczej te przygotowania niz przy nicole ze swoj pokoik no ale szukamy wiekszego m2
Kiedy masz nast usg?

Franiu tez nie ma pokoiku narazie u nas wiec lpxeczko kuoilam 0-4 lata bo zmiesci sie u nas w sypialni
Przewijak po nicole dzieki panie [emoji13][emoji13]I szafka narazie ta pod przewijakiem komoda tam dalam couszki a nicole ma szafe normalna

Tak triszke insczej te przygotowania niz przy nicole ze swoj pokoik no ale szukamy wiekszego m2
Kiedy masz nast usg?

Jutro o 19:00[emoji17]

hej ! Ja dzis w nocy urodzilam, we snie oczywiscie ;)
Szybko poszlo i bez cierpienia , zobaczylam tylko malego w poprzek ,pupa do wyjscia ... krzyknelam do lekarki i chlup wyszedl :D ;)
Ladniutki byl i ogolnie wszystko ok ... 8-)
Haha, oby tak sxybko poszlo[emoji3] Tylko w terminie[emoji5]

Czesc dziewczynki [emoji16] a ja tak z rana z pytaniem... Czy jeśli na leku jest napisane, że można stosować w ciąży to jest to pewne na milion procent? Znalazłam specyfik z apteki nosa na alergię i w składzie ma naturalna celuloze i miętę pieprzowa i jest napisane, że można stosować w ciąży i karmiac piersią :)
Jaki to lek?
Jak jest napisane, ze mozna to raczej mozna. Ale i tak bym skonsultowala z lekarzem?

Tak tylko ona ma koniec czerwca termin i CC ustawione koło terminu biorąc pod uwagę że można rodzić od 37 tyg a ma już 34 to już nie miesiąc. I jeszcze pierwsze dziecko urodziła 35 tydz. Ja tam jestem zdania, że lepiej wcześniej niż pozniej[emoji5] mój mąż np jest co 2 tygodnie w domu i synek też niespodziewanie wyskoczył w 35 tygodniu [emoji5] jak bym nie była przygotowana to by było kiepsko bo mąż przyjechał dopiero 4 dni później, a dzień po jego przyjeździe byliśmy już w domu[emoji5] także jak się ma gdzie postawić to lepiej zadzialac wczesniej[emoji5] no chyba, że się nie ma to już wtedy inna historia [emoji5] bo My teraz to nie wiem czy zdążymy postawić łóżeczko zanim się mała urodzi[emoji5]
Po za tym dziewczyny radziły żeby rozłożyć trochę wcześniej bo chyba Olka ma już od Marca rozłożone jak się niemyle a mówi że nadal delikatnie śmierdzi farba także chyba lepiej jak przejdzie tak poprostu domem :) ja zamawiam jutro a kiedy rozlozymy to się okaże [emoji4]

Loooo ile prasowania. Ja mam cudowna babcie. Lat 80 ale tak jak ona wypierze i wyprasuje to nikt inny i machnęła rzeczy do Kropka w jeden weekend także mam wszystko gotowe w pudłach tylko odebrać i włożyć do komody której jeszcze nie mam
Haha, to moj tato ma 84[emoji3]

Tak tylko ona ma koniec czerwca termin i CC ustawione koło terminu biorąc pod uwagę że można rodzić od 37 tyg a ma już 34 to już nie miesiąc. I jeszcze pierwsze dziecko urodziła 35 tydz. Ja tam jestem zdania, że lepiej wcześniej niż pozniej[emoji5] mój mąż np jest co 2 tygodnie w domu i synek też niespodziewanie wyskoczył w 35 tygodniu [emoji5] jak bym nie była przygotowana to by było kiepsko bo mąż przyjechał dopiero 4 dni później, a dzień po jego przyjeździe byliśmy już w domu[emoji5] także jak się ma gdzie postawić to lepiej zadzialac wczesniej[emoji5] no chyba, że się nie ma to już wtedy inna historia [emoji5] bo My teraz to nie wiem czy zdążymy postawić łóżeczko zanim się mała urodzi[emoji5]

Ja chce juz oko nacieszyc lozeczkiem tez [emoji7][emoji7][emoji7]i zobsczyc reakcje nicole tez ze dwa [emoji14]i o co chodzi pewnie pomysli...
Msc przed przeciez niektore maja pokoiki gotowe 4 msce przed dislownie

reklama
Do góry