To również trzymam kciuki! A o ile twoja siw skróciła? Ile miała a ile ma?@Marika92 kciuki za wizytę, ja też dzisiaj sprawdzam co z szyjką, czy dalej sie skraca...
reklama
joanna4258
Fanka BB :)
Miała 5 i w kilka dni poleciała do 1,5To również trzymam kciuki! A o ile twoja siw skróciła? Ile miała a ile ma?
kinga30
Peugotka w czerwcu rodzi 22 jak się nie mylę to już za dużo czasu nie maPeugeotka36, łóżeczko już strasznie szybko chociaż jak macie pokoik i miejsce to czemu nie. Ja łóżeczko chce zamawiać w czerwcu
Marika,za wizytę, na pewno będzie dobrze
ja szyjkę miałam raz sprawdzaną na prywatnej wizycie i w sumie by się pasowało przejść zobaczyć jak z nią sytuacja
O kurde to sporo.. Ja zaczynałam to moja miała 3cm a ma 2Miała 5 i w kilka dni poleciała do 1,5
joanna4258
No sporo, ale też dużo sie u mnie działo i chyba to miało wpływ. Ten tydz za dużo nie odpoczywalam i zaraz wychodzę sprawdzić czy cos sie zmieniło od ostatniego badania....O kurde to sporo.. Ja zaczynałam to moja miała 3cm a ma 2
Daj znać koniecznie po, czy wszystko ok.. A który tc u ciebie?No sporo, ale też dużo sie u mnie działo i chyba to miało wpływ. Ten tydz za dużo nie odpoczywalam i zaraz wychodzę sprawdzić czy cos sie zmieniło od ostatniego badania....
Agatka29
Będzie dobrze ,leżałas to i szyjka odpoczęłaO kurde to sporo.. Ja zaczynałam to moja miała 3cm a ma 2
Brzuszki coraz większe i cięższe to wszystko już tam powolutku się kurczy trzymam kciuki żeby było oki
Agatka29
Trzymam kciuki !!!!No sporo, ale też dużo sie u mnie działo i chyba to miało wpływ. Ten tydz za dużo nie odpoczywalam i zaraz wychodzę sprawdzić czy cos sie zmieniło od ostatniego badania....
reklama
joanna4258
31+0, dam znać [emoji4]Daj znać koniecznie po, czy wszystko ok.. A który tc u ciebie?
Podziel się: