reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No bo jak coś przychodzi to się zawsze pyta czy dla niego [emoji5] i tak już wie co jest dla dzidziusia i nie jest zdziwiony [emoji5] dzięki temu też się szykuje na rodzeństwo. A nie tak, że pozniej pojawia się dzidzia i rzeczy nie wiadomo skąd [emoji5]
No wlasnie a tak to powolutku powolutku sie tez nastawia wkoncu Kacperek jeszcze malutki także i tak będzie dla niego to szok [emoji4]

Moj maly rzuca sie w brzuchu jak kociak w worku , szalenstwo ...
Wypralam kolorowe uff stresjace to ;)
jutro mam isc na wizyte, chcialam potwierdzic , ze bedzie moja pani gin i co ...szok ,ona odeszla:o
w ciazy jest :D szkoda , ze mnie nie pociagnela do konca , teraz bede taka sierota ciazowa ech ...
ale coz ja moge a ona nie ?
Ojej, szkoda, ze tak na sam koniec. Masz juz kogos innego?

Żadnych leków nie biorę , ale jutro mam wizytę :) więc upewnie się najpierw zanim kupię :) jakoś dam radę ten jeden dzień :) dzwoniłam dziś do swojej alergolog a tam mnie chcieli na lipiec zapisać... PowiedZiałam, że jestem w ciąży i zgodnie z ustawa w ciągu 7 dni powinni mnie przyjąć... A babka w recepcji, że nie mają miejsc to jak ma to zrobić... Wysmialam ja, że w lipcu mi już pomóc alergologa potrZebna nie będzie bo to koniec pylenia i końcówka mojej ciąży a ja chce coś na teraz... To mnie upchnela ma 25 maja... Jak się człowiek nie wykloci to padnie [emoji39]
Ciebie to nie intetesuje jak. Jest ustawa i ma obowiazek zapewnic Ci wizyte. Dobrze, ze sie udalo.

No u mnie jak przyszło to też rozłożyłam, co prawda narazie złożyłam z powrotem bo chce postawić na nowym. Ale też chciałam żeby Kacper zobaczył, tak samo wózek i wszystkie rzeczy żeby to nie była taka abstrakcja dla niego i szok

No dlateho niech moja tez oko przyzwyczaja..
Roczne dzieci az znow nie takie glupie se mysle ,
Ostatnio mowie jej nie ruszaj I nie rusza tylko odchodzi [emoji7]albo pokazuje kurtke i leci do mnie bo wie chyba ze idziemy [emoji38]na spacer

reklama
Po za tym dziewczyny radziły żeby rozłożyć trochę wcześniej bo chyba Olka ma już od Marca rozłożone jak się niemyle a mówi że nadal delikatnie śmierdzi farba także chyba lepiej jak przejdzie tak poprostu domem :) ja zamawiam jutro a kiedy rozlozymy to się okaże [emoji4]
No u nas tez juz stoi troche i dopiero teraz go nie czuc.

Do góry