reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja chce juz oko nacieszyc lozeczkiem tez [emoji7][emoji7][emoji7]i zobsczyc reakcje nicole tez ze dwa [emoji14]i o co chodzi pewnie pomysli...
Msc przed przeciez niektore maja pokoiki gotowe 4 msce przed dislownie
No u mnie jak przyszło to też rozłożyłam, co prawda narazie złożyłam z powrotem bo chce postawić na nowym. Ale też chciałam żeby Kacper zobaczył, tak samo wózek i wszystkie rzeczy żeby to nie była taka abstrakcja dla niego i szok

No u mnie jak przyszło to też rozłożyłam, co prawda narazie złożyłam z powrotem bo chce postawić na nowym. Ale też chciałam żeby Kacper zobaczył, tak samo wózek i wszystkie rzeczy żeby to nie była taka abstrakcja dla niego i szok
Jeszcze pomyśli że to dla niego a potem się zdziwi nowym lokatorem[emoji16] [emoji23]

Peugeotka36, łóżeczko już ;) strasznie szybko ;) chociaż jak macie pokoik i miejsce to czemu nie. Ja łóżeczko chce zamawiać w czerwcu :p

Marika,za wizytę, na pewno będzie dobrze

ja szyjkę miałam raz sprawdzaną na prywatnej wizycie i w sumie by się pasowało przejść zobaczyć jak z nią sytuacja

Z Nicole wszy gotowe bylo w 7 mscu[emoji23][emoji7][emoji23]i siedzialam w bujaku I payrzylam na wszystjo
No taka ze mnie matka co zribic
IMG_2687.JPG

Załączniki

• IMG_2687.JPG
    IMG_2687.JPG
    129,1 KB · Wyświetleń: 252
Ja wczoraj miałam chwilę grozy... mały nie ruszał się około 5 godzin. Dałam mu czas do 20 i miałam jechać na IP ale łaskawie po 19 zaczął się wiercić. Już oczywiście miałam przed oczami najczarniejsze wizje... później w nocy śniły mi się głupoty a rano trzeba było wstać na badania więc jestem niewyspana [emoji4] dziś mały daje znać o sobie od rana więc spoko. Może taka pogoda wczoraj była, u nas deszcz i był biedny leniwy tak jak ja a ja go maltretowałam [emoji4] macie takie przestoje w ruchach?

Trzymam kciuki za wizyty i badania [emoji4]
To cale szczescie, ze jednak maly dal znac o sobie[emoji3] Tez tak mam, ze przez jakis czas mloda sie nie rusza, ale nigdy nie liczylam ile to trwa. Teraz podobno dzidzie moga duzo spac.

Jeszcze pomyśli że to dla niego a potem się zdziwi nowym lokatorem[emoji16] [emoji23]
No bo jak coś przychodzi to się zawsze pyta czy dla niego ☺️ i tak już wie co jest dla dzidziusia i nie jest zdziwiony ☺️ dzięki temu też się szykuje na rodzeństwo. A nie tak, że pozniej pojawia się dzidzia i rzeczy nie wiadomo skąd ☺️

reklama
Do góry