reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Pewnie podgonie jeszcze. Narazie +9. Poprzednia skończyłam na + 14 wiec jeszcze pewnie spuchne.
A ty taka wysoka i szczupła to masz gdzie magazynować te dodatkowe kg ;)

Nie no ja cgce bardzo wrocic do 71 kg pizatym moje ciuchy leza i czekaja
Teraz 94.2

Foto my wszystkie jakies szczuple [emoji23]a ciuchy stare nic nie wchodzi co rzsdnej

Hehe szczególnie, ze u mnie duży rozstrzał :D z om na 16.07 a z usg tego ostatniego na 27.06 (wiem, ze z tego się nie liczy, tylko z tego pierwszego prenatalnego jak coś) ale i tak śmieje się ze dzidziuś planuje na 27.06 zajrzeć na 30 urodziny mojego męża :D i skraść całe show!

Tez licze ze na czerwiec na mojego 38ur[emoji2][emoji106]oby oby najlepszy prezent to bobo dla taty [emoji2]

Hahaha widzisz tak jest zawsze[emoji14]

Odpoczywaj wiec[emoji2]
Wszystjo gotowe masz? Ja w ten weekend zkrecam lozeczko

Nie mam nic specjalnie pod kropka. Ciuchy po młodej babcia mi poparła i wyprasowała. Pozatym nie mam nic i jakoś chyba poczekam z dalszymi przygotowaniami aż się wyjaśni sytuacja z główka malucha. Pozatym nie mam miejsca na nic nowego. Muszę tylko od koleżanki next to me odebrać i skombinować jakiś nowy materacyk

reklama
Do góry