Sprightly88
Fanka BB :)
Cześć mamuśki ja już drżę, na 18.20 wizyta kontrolna szyjki.. Strasznie się boję..
Będzie dobrze, tule osób trzyma kciuki za szyjkę, ze nie ma prawa się dalej skracać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć mamuśki ja już drżę, na 18.20 wizyta kontrolna szyjki.. Strasznie się boję..
To dobrze bo czymś muszę się ratować a sterydy w ostatecznościMożna na pewno.
Niby tak, ale nie zaszkodzi się trochę teoretycznie przygotować.
Udało mi się dziś umówić na 3 badanie prenatalne na środę i dziś 32 tydzień, więc na styk. Całe rano dzwoniłam
oj na pewno ja mam 3 koszulki 2 pary leginsow i jeansyHah domyślam się, że wiele z nas ją ma [emoji7] lidl rządzi!
Bedzie dobrze kochana zobaczysz :*Cześć mamuśki ja już drżę, na 18.20 wizyta kontrolna szyjki.. Strasznie się boję..
Wiesz jak jest... Matka po przejściach - zawsze mam czarne wizje...
U mnie to samo. Wczoraj już ściągnęłam żeby nie było potem problemów. Na nogach nie zauważyłam. No i waga od miesiąca stoi w miejscu
I ja z usg mam termin na koniec czerwca [emoji5]
Można na pewno.
Niby tak, ale nie zaszkodzi się trochę teoretycznie przygotować.
Udało mi się dziś umówić na 3 badanie prenatalne na środę i dziś 32 tydzień, więc na styk. Całe rano dzwoniłam