reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

uff, zamówione w końcu od HubiWorld [emoji14] laktator (cały zestaw) , przewijak, pielucho- ceratkę, podkład do przewijania na piance, myjka (wiem, że na razie nie potrzebna, ale chce mieć), prześcieradło do wózka [emoji14]

Mi dziś przyszła paczka z hubiworld i zadowolona jestem[emoji4] rożek super, poducha do karmienia tez fajna i; prześcieradła do łóżeczka [emoji4] ceny niskie j jeszcze gratisa dali - saszetkę na kosmetyki i torbę foliowa na pościel [emoji4]

reklama
Ja czekam jak mama wróci z pracy i pójdzie po proszek do biedronki bo dziś w promocji ;D i biore sie za pranie ciekawe ile pralek wyjdzie :)

A my się witamy w skończonym 31 tygodniu!
IMG_0362.JPG
IMG_0367.JPG

Załączniki

• IMG_0362.JPG
    IMG_0362.JPG
    208,6 KB · Wyświetleń: 367
  • IMG_0367.JPG
    IMG_0367.JPG
    222,2 KB · Wyświetleń: 353
Czesc dziewczynki [emoji16] a ja tak z rana z pytaniem... Czy jeśli na leku jest napisane, że można stosować w ciąży to jest to pewne na milion procent? Znalazłam specyfik z apteki nosa na alergię i w składzie ma naturalna celuloze i miętę pieprzowa i jest napisane, że można stosować w ciąży i karmiac piersią :)

Jesli jest tak napisane to znaczy ze lek jest bezpieczny dla mamy i dziecka, z tym ze jesli bierzesz jakies inne leki to powinnaś skonsultować to ze swoim lekarzem albo zapytać w aptece.

Jesli jest tak napisane to znaczy ze lek jest bezpieczny dla mamy i dziecka, z tym ze jesli bierzesz jakies inne leki to powinnaś skonsultować to ze swoim lekarzem albo zapytać w aptece.
Żadnych leków nie biorę , ale jutro mam wizytę :) więc upewnie się najpierw zanim kupię :) jakoś dam radę ten jeden dzień :) dzwoniłam dziś do swojej alergolog a tam mnie chcieli na lipiec zapisać... PowiedZiałam, że jestem w ciąży i zgodnie z ustawa w ciągu 7 dni powinni mnie przyjąć... A babka w recepcji, że nie mają miejsc to jak ma to zrobić... Wysmialam ja, że w lipcu mi już pomóc alergologa potrZebna nie będzie bo to koniec pylenia i końcówka mojej ciąży a ja chce coś na teraz... To mnie upchnela ma 25 maja... Jak się człowiek nie wykloci to padnie [emoji39]

reklama
Do góry