reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kciuki za dzisiejsze wizyty!
Mnie tez serce stanęło jak przeczytałam Arone, ze urodziła [emoji15] dobrze ze to sen [emoji16] ale widać, ze już nas panika lekka ogarnia...

reklama
Ja wczoraj miałam chwilę grozy... mały nie ruszał się około 5 godzin. Dałam mu czas do 20 i miałam jechać na IP ale łaskawie po 19 zaczął się wiercić. Już oczywiście miałam przed oczami najczarniejsze wizje... później w nocy śniły mi się głupoty a rano trzeba było wstać na badania więc jestem niewyspana [emoji4] dziś mały daje znać o sobie od rana więc spoko. Może taka pogoda wczoraj była, u nas deszcz i był biedny leniwy tak jak ja a ja go maltretowałam [emoji4] macie takie przestoje w ruchach?

Trzymam kciuki za wizyty i badania [emoji4]

Ja wczoraj miałam chwilę grozy... mały nie ruszał się około 5 godzin. Dałam mu czas do 20 i miałam jechać na IP ale łaskawie po 19 zaczął się wiercić. Już oczywiście miałam przed oczami najczarniejsze wizje... później w nocy śniły mi się głupoty a rano trzeba było wstać na badania więc jestem niewyspana [emoji4] dziś mały daje znać o sobie od rana więc spoko. Może taka pogoda wczoraj była, u nas deszcz i był biedny leniwy tak jak ja a ja go maltretowałam [emoji4] macie takie przestoje w ruchach?

Też mam tak ostatnio że po snśniadan mała była aktywna a teraz muszę tam poruszać brzuszkiem żeby dała znać ;/ a teraz leże i rozciąga sie aż boli

Też mam czasem takie dłuższe przestoje. Jednak dzieciaczki sporo śpią :) Jak już za długo śpi to ją budzę ruszając brzuchem. Odwdzięczy mi się po porodzie budząc mnie [emoji14]

Czesc dziewczynki [emoji16] a ja tak z rana z pytaniem... Czy jeśli na leku jest napisane, że można stosować w ciąży to jest to pewne na milion procent? Znalazłam specyfik z apteki nosa na alergię i w składzie ma naturalna celuloze i miętę pieprzowa i jest napisane, że można stosować w ciąży i karmiac piersią :)

Można na pewno.

Wszystjo wyjdzie samo w praniu[emoji16][emoji16]

Niby tak, ale nie zaszkodzi się trochę teoretycznie przygotować.

Udało mi się dziś umówić na 3 badanie prenatalne na środę i dziś 32 tydzień, więc na styk. Całe rano dzwoniłam

Moj maly rzuca sie w brzuchu jak kociak w worku , szalenstwo ...
Wypralam kolorowe uff stresjace to ;)
jutro mam isc na wizyte, chcialam potwierdzic , ze bedzie moja pani gin i co ...szok ,ona odeszla:o
w ciazy jest :D szkoda , ze mnie nie pociagnela do konca , teraz bede taka sierota ciazowa ech ...
ale coz ja moge a ona nie ?

Moja też wczoraj jakąś taka leniwa była [emoji55] na szczęście na wieczór dała znać że jest okej. A w nocy śniło mi się że gonił mnie dzik i jakiś wściekły kot [emoji55][emoji55][emoji55][emoji55] dopiero po 4 tak naprawdę zasnęłam porządnie

Też mam czasem takie dłuższe przestoje. Jednak dzieciaczki sporo śpią :) Jak już za długo śpi to ją budzę ruszając brzuchem. Odwdzięczy mi się po porodzie budząc mnie [emoji14]
No właśnie mój nie reagował nawet na ruszenie, zjadłam wafle i nic... mam nadzieję że to taki jednorazowy epizod bo zwariuję [emoji4]

reklama

Tak ja kilka dni temu miałam taki dzień z nim, ze nie chciał się ruszyć po śniadaniu, ani drgnął, zjadłam paczkę ciastek i winogrona i nic i tak było ze 4 godziny, włączyłam muzykę przy której raczej się budzi zawsze, poruszałam brzuchem, i już myślałam o IP i się ruszył ;)

Do góry