joanna4258
Fanka BB :)
Witam, powodzenia na wizytach [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dwa razy sn i teraz też na sn liczę. Ja się czuje dobrze, taki przypływ energii miałam na tym weekendzie, że dzisiaj lecę moja szyjke sprawdzić...Ja ty sie czujezz wogole asiu? Ja cie zawsze podziwiam[emoji5][emoji5]a ty Mialas sn oststnio tak ?
Miałam tak samo jak zaczęłam czytać ze urodziłam dziś w nocy ,(ciary mnie przeszły ) na szczescie senBosche dalas mi stres
Czytam tak ja dzus w nocy urodzilam!![emoji102][emoji102][emoji102][emoji102]se mysle coooii nieee[emoji23][emoji23]ufff
Ja też myślę że 3 wizyty przede mną ,ja z pierwszego USG 28 .06Ja pojutrze i potem dwa razy i koniec ginko
Nie mode uwierzyc
Zaczynam miec emocje a wy ?
Agatka29 ile masz do konca termini usg ? Bo ty i Kinga czerwuec koncowka tak?
U mnie dlpnie puchna widze po pierscionkach
Po przeczytaniu pierwszych słów przeszłam pierwszy w życiu zawał [emoji43][emoji23]
Ja pojutrze i potem dwa razy i koniec ginko
Nie mode uwierzyc
Zaczynam miec emocje a wy ?
Agatka29 ile masz do konca termini usg ? Bo ty i Kinga czerwuec koncowka tak?