reklama
martaaa515
Fanka BB :)
Trzeba się dostosować w takim razie [emoji1]Mamy zakaz [emoji16]
Onaszczesliwa2018
No nie mamy wyboru jak kierowniczka tak powiedziała [emoji16]Trzeba się dostosować w takim razie [emoji1]
joanna4258
Chyba aż taka duża to nie jest. Mój z lutego i nosi 86-92, zależy jaka firmaJezus to Nicole 86 size sasiad 20 mscy 86 tez
Niewiem czy Ona za duza czy on za niski...a ur sie miala 47
niemamco
Wy tu o hummusach a ja dalej żyć nie umiem bez pasztetu podlaskiego [emoji1][emoji1]
Ostatnio u mnie tez pasztet i parówki najlepsze jest to ze nie jadłam tego co najmniej 5-6 lat!
Margana
Ja poprzednio lezalam pol ciazy i fakt duzo przytylam, ale teraz nie leze, a tyje jeszcze wiecej[emoji53]Co do tycia... Przez to leżenie sama się boję ile przytyje..
Margana
Witajcie mamusie[emoji4]
Tak mnie to biodro boli, ze sie co chwile budze w nocy, bo nie mam jak sie przekrecic. Juz ledwo chodze.
Dzis ostatnia czesc prania robie i w przyszlym tygodniu prasuje. Na razie bede ukladac w worki, bo sxafy brak[emoji53]
Tak mnie to biodro boli, ze sie co chwile budze w nocy, bo nie mam jak sie przekrecic. Juz ledwo chodze.
Dzis ostatnia czesc prania robie i w przyszlym tygodniu prasuje. Na razie bede ukladac w worki, bo sxafy brak[emoji53]
Margana
Super, ze mama pomoze[emoji3]Też się witam w skończonym 32 tygodniu i rozpoczęty 33 Co raz lepiej, co raz bliżej.
Na tydzień przyjeżdża do mnie mama ogarniać ciuszki dla Stasia, sama już bym nie dała rady poprac i wyprasować wszystkiego. I dzisiaj mąż będzie składał łóżeczko
arona
hej !
ja po malych zakupkach , maz stwierdzil ,ze chyba na trojaczki kupuje a ja nadal nie wiem czy mi pralka wyjdzie chyba musze mu pokazac ile wy macie
na dodatek namowilyscie mnie na lody takie tuczace z cukrem ... kupilam na dzisiejszy deser ...
moze zaczne w koncu prac i przygotowywac te bagaze do szpitala bo brzuch coraz wiekszy i coraz ciezej bedzie
ja po malych zakupkach , maz stwierdzil ,ze chyba na trojaczki kupuje a ja nadal nie wiem czy mi pralka wyjdzie chyba musze mu pokazac ile wy macie
na dodatek namowilyscie mnie na lody takie tuczace z cukrem ... kupilam na dzisiejszy deser ...
moze zaczne w koncu prac i przygotowywac te bagaze do szpitala bo brzuch coraz wiekszy i coraz ciezej bedzie
reklama
martaaa515
Ja tak samo [emoji1][emoji1] a teraz dzień bez kanapki z pasztetem jest dniem straconym [emoji1]Ostatnio u mnie tez pasztet i parówki najlepsze jest to ze nie jadłam tego co najmniej 5-6 lat!
Podziel się: