reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam, ja dzisiaj pospałam do 10, niepamietam kiedy ostatnio wstałam o tej porze. Wczoraj do późna ogarniałam szafy chłopaków. Zajełam się w końcu też ubraniami dla Kacpra i stwierdziłam, że wszysto dla niego mam. Muszę tylko jakąś komode kupić, żeby było to gdzie trzymać. Dzisiaj czeka mnie kolejna porcja prania i prasowania.
Miłej niedzieli [emoji4]

Ale fajna ta sukienka. Muszę obczaić czy u mnie jest. Ja nie wiem jak Wam się udaje tak bombowo w ciąży wyglądać. Zazdroszczę.
U mnie +16 kg i mam wrażenie że zaraz pekne.
43 dni jeszcze. Maksymalnie. Ale jak pomyślę ze w sumie juz za miesiąc będę miala skonczony 37 tydzień to aż mam dreszcze.

Ale wiesz jak jest, jak wrzucisz zdjęcia to naprawdę wyglądasz super! A kwestia tego jak się czujesz sama ze sobą to już właśnie bardzo subiektywna opcja... ja nie mogę patrzeć na swoje, uda i takie fałdki nad kolanami, więc zakrywam a potem będę tępić :D

Mazury :) okolice Olsztyna

O fajnie, ja mam kilka ulubionych miejsc w okolicy Olsztyna też, ale chętnie się dowiem gdzie byliście!

Ja w podstawówce nosiłam ubrania sióstr, które były na studiach [emoji23][emoji39]

Zadowolone były? ;)

Ale wiesz jak jest, jak wrzucisz zdjęcia to naprawdę wyglądasz super! A kwestia tego jak się czujesz sama ze sobą to już właśnie bardzo subiektywna opcja... ja nie mogę patrzeć na swoje, uda i takie fałdki nad kolanami, więc zakrywam a potem będę tępić :D

O fajnie, ja mam kilka ulubionych miejsc w okolicy Olsztyna też, ale chętnie się dowiem gdzie byliście!

Zadowolone były? ;)
Ubierałam bardzo rzaaadko gdy mi pozwalaly bo wiadomo jak wygląda 10 latka w ubraniach 20latki... Jak stara maluśka [emoji2] one się ze sobą klocily o ubrania (starsze siostry) a mnie traktowaly po macoszemu... W koncu byłam ich "mała" siostrzyczka [emoji23] kolysanki mi śpiewały, czytały bajki na dobranoc

Gdy to zobaczyłam to pomyślałam o wszystkich babeczkach, które niedługo idą na komunie itp [emoji16][emoji16]
FB_IMG_1526203600682.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1526203600682.jpg
    FB_IMG_1526203600682.jpg
    106,9 KB · Wyświetleń: 359
reklama
Do góry