reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
To maksymalnie do 60kg dobijesz nie masz co się martwićDziewczyny odbiłam do 55kg (+8kg)
Oby bo tyle ładnych kiecek i kombinezonów w sklepachTo maksymalnie do 60kg dobijesz nie masz co się martwić
Sprightly88
My jezioro też mamy w okolicy jest gdzie jechać. Ja Wielkopolska ale fajnie tak pozwiedzac inne miejsca. Jak dzisiaj w Pytaniu na Sniadanie pokazywali Centrum nowoczesności Mlyn Wiedzy w Toruniu. Jak kiedyś byście dziewczyny szukały fajne Centrum Nauki z dzieciakami to naprawdę polecam super miejsce. Tak samo " Hewelianum" w Gdańsku
Dzięki, zapisałam sobie w Toruniu chyba jeszcze nie byłam ale na Gdańsk zdarza nam się ruszyć fajnie mieć polecone miejsca. W Gdańsku w ogóle, ale to tak dla dorosłych bardziej polecam tez muzeum II wojny światowej - spieszcie się póki PiS nie przerobi go bo ma znów jakieś zastrzeżenia cis w stylu, ze za dużo jest o świecie a powinno być chyba tylko o Polsce wg nich
Onaszczesliwa2018
Do 12-14 to norma także idealnie [emoji8]Dziewczyny odbiłam do 55kg (+8kg)
Onaszczesliwa2018
Popieram@Darka83 wg mnie wyglądasz bardzo ładnie w ciąży
martaaa515
Wy tu o hummusach a ja dalej żyć nie umiem bez pasztetu podlaskiego [emoji1][emoji1]Właśnie leży w koszyku...
2 x 100 Brzuch 100, cycki 100...
Prawda??? Plus jeszcze pomidorek na górę A jak robisz pastę z suszonych pomidorów?
reklama
Sprightly88
Ale wiesz jak jest, jak wrzucisz zdjęcia to naprawdę wyglądasz super! A kwestia tego jak się czujesz sama ze sobą to już właśnie bardzo subiektywna opcja... ja nie mogę patrzeć na swoje, uda i takie fałdki nad kolanami, więc zakrywam a potem będę tępić
O fajnie, ja mam kilka ulubionych miejsc w okolicy Olsztyna też, ale chętnie się dowiem gdzie byliście!
Zadowolone były?
Hotel marina club destination spa, gietrzwald, siła chyba się to nazywało
Podziel się: