I jest super. Konie, małe zoo, basen. Dla mamusi spa[emoji3][emoji3]może cenowo nie za tanio ale w ciemno mozna jechac. My mielismy pokój w Pałacu. W ogóle są animatorzy dla dzieci, robia imprezy typu ognisko itp. A teren ogromny, na uboczu wiec mozna wozkiem do woli spacerowac. Nasza corka to codziennie miala lekcje jazdy konnej, basen, hala sportowa. No i jest mnóstwo rodzin z dziećmi. Wiec na nudę nie ma co narzekać. Teraz w sierpniu za 6 nocy ze sniadaniami i obiadokolacja chcą ok 4000 zł wiec tanio nie jest ale ja przyznam że jestem z tych co na urlopie stawiają na wygodę i lubie miec wszystko pod nos postawione. Jak wypoczywac to na całegoObczaiłam, wygląda super! Jest pomysł na wypady weekendowe
Bardzo możliwe, bo właśnie mają konkurencję w pobliżu, a mananger sam przyznał że mega ciężko z personelem, każdy chwilę popracuje i się zwalnia. Trzeba będzie jeszcze kiedyś ich sprawdzić
Jaka cisza dzisiaj... ja ogarniałam mieszkanie trochę, pakowałam siebie i młodego, zaraz druga impreza urodzinowa, przyjaciółki i potem jedziemy do babci
Ostatnia edycja: