reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam termin na 18 lipca, ale torbę już dla siebie spakowałam bo nie znamy dnia ani godziny gdy coś zaboli i będzie trzeba jechać... Nawet nie mówię o porodzie, ale np. Kolka , która się dość często zdaza

Hehe ja dokładnie miałam ta sama motywacje - boje się ze mnie złapie ponownie kolka lub ze z szyjka będzie nie tak - obecnie jest na 25 mm wiec moja torba gotowa :) i ma odstraszać

reklama
[emoji3]
A co do tego zzo to moze zalezy od miejscowosci, szpitala? Bo ja pietwsze slysze, ze to jakas nowosc. Rodzilam 7 lat temu i juz tak wygladalo zzo przy sn.

Hehe nie to mogłam ja ta kobitke źle zrozumieć, ze to taka nowość, bo to Ukrainka i trochę łamała język :) a sam szpital tu obaw nie mam bo oddział ginekologii i położnictwa został w tym lutym tego roku wybrany najlepszą klinika ginekologiczno- położnicza w Polsce ( to szpital bielanski Debskiego)

Hehe nie to mogłam ja ta kobitke źle zrozumieć, ze to taka nowość, bo to Ukrainka i trochę łamała język :) a sam szpital tu obaw nie mam bo oddział ginekologii i położnictwa został w tym lutym tego roku wybrany najlepszą klinika ginekologiczno- położnicza w Polsce ( to szpital bielanski Debskiego)
Ah to moze[emoji6]

Ciuszki to r 62 i 68. Ale sa tu tez pieluchy, kocyki i moje koszule. Generalnie to malo co kupione[emoji6]

Ale jakie zaskoczenie przezylam z koszulami[emoji3] Myslalam, ze mam dwie koszule i jefna pizame do karmienia. A znalazlam jeszcze jedna pizame i dwie koszule na ramiaczkach. Nie musze nic kupowac[emoji3]
Sama nie wiesz jakie masz bogactwa w domu [emoji2]

Matko, dziewczyny ale mam fazę na hummus! Sama oczywiście robię, i kurde robię tego serio sporo z myślą że na kanapkę, czy do wafla ryżowego itp. Ale ja go jem łyżkami! Normalnie siedzę z miską i wygrzebuję co do grama. I to bez niczego tak. Może czegoś mi brakuje?

Umiaru [emoji173]️ nie no żartuje, [emoji854] jedz jedz na zdrowie

Ciuszki to r 62 i 68. Ale sa tu tez pieluchy, kocyki i moje koszule. Generalnie to malo co kupione[emoji6]

Ale jakie zaskoczenie przezylam z koszulami[emoji3] Myslalam, ze mam dwie koszule i jefna pizame do karmienia. A znalazlam jeszcze jedna pizame i dwie koszule na ramiaczkach. Nie musze nic kupowac[emoji3]
No to super [emoji5] też o wielu rzeczach zapominam że już mam [emoji16]

Ja natomiast musiałam zjeść mega paczkę ciastek bo po śniadaniu żadnych ruchów. Stukałam, pukałam, kołysała brzuchem, litr wody, nic. Cisza. Zjadłam paczkę ciastek i dopiero po godzinie się zaczął ruszać... martwi mnie to trochę. Zdarza się tak u Was?

reklama
Matko, dziewczyny ale mam fazę na hummus! Sama oczywiście robię, i kurde robię tego serio sporo z myślą że na kanapkę, czy do wafla ryżowego itp. Ale ja go jem łyżkami! Normalnie siedzę z miską i wygrzebuję co do grama. I to bez niczego tak. Może czegoś mi brakuje?
Ja nie wiem czego mi brakuje, ale non stop żarłabym rzodkiewki [emoji848]

Do góry