reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@olaaa7 taki wozek-wielofunkcyjny-3w1-zipp-adbor-producent-433909122.jpg

Załączniki

• wozek-wielofunkcyjny-3w1-zipp-adbor-producent-433909122.jpg
    wozek-wielofunkcyjny-3w1-zipp-adbor-producent-433909122.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 51
Haha no tak tak drugi, dzięki [emoji106][emoji173]️ tak to jest jak się czytało teorie a nie ma praktyki - to się człowiekowi myli [emoji28]
[emoji3]
A co do tego zzo to moze zalezy od miejscowosci, szpitala? Bo ja pietwsze slysze, ze to jakas nowosc. Rodzilam 7 lat temu i juz tak wygladalo zzo przy sn.

Tak, jestem już po wizycie. Słuchałyśmy serduszka [emoji4] zrobiła wywiad i za półtorej tygodnia ja jadę do niej. Będę miała ktg, nauka pierwszej pomocy przy lalce, opisze mi każdą fazę porodu i będę się uczyć jak karmić piersią [emoji4]
Powiem Wam, że to super sprawa. Będę już coś wiedziała i może jakoś sprawniej pójdzie mi karmienie [emoji4] spróbuj Ola u siebie poszukać w mieście bo przysługują nam takie wizyty w ramach NFZ [emoji4]

Haha, to moja mama 77lat, a tato 84lata. Mama troche gorzej, ale tato w swietnej formie. Jeszcze autem jezdzi i mloda potrafi sie zajac. 3 razy dziennie z psem na spacery chodzi, dzialke obrabia swoja i nasza[emoji6] Tez nie wiem skad te sily.

E to pomoga;)))[emoji106][emoji106][emoji123]moi na disco chodza[emoji102][emoji23]

reklama
Uuuuu całkiem sporo [emoji4] ja chyba tyle nie mam a niektóre już większe kupowałam [emoji3]
Ciuszki to r 62 i 68. Ale sa tu tez pieluchy, kocyki i moje koszule. Generalnie to malo co kupione[emoji6]

Ale jakie zaskoczenie przezylam z koszulami[emoji3] Myslalam, ze mam dwie koszule i jefna pizame do karmienia. A znalazlam jeszcze jedna pizame i dwie koszule na ramiaczkach. Nie musze nic kupowac[emoji3]

Do góry