Margana
Fanka BB :)
Super[emoji3]Upolowalam w lidlu 2 pary legginsow dzinsy bluzke i 1 stanik do karmienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super[emoji3]Upolowalam w lidlu 2 pary legginsow dzinsy bluzke i 1 stanik do karmienia
Czyli zakupy udane superUpolowalam w lidlu 2 pary legginsow dzinsy bluzke i 1 stanik do karmienia
i ide jeszcze do lidla na spokojnie poogladac i wszystko trafione z rozmiarem legginsy bardzo fajne i dzinsy tezSuper[emoji3]
[emoji3]Haha no tak tak drugi, dzięki [emoji106][emoji173]️ tak to jest jak się czytało teorie a nie ma praktyki - to się człowiekowi myli [emoji28]
Uuuuu całkiem sporo [emoji4] ja chyba tyle nie mam a niektóre już większe kupowałam [emoji3]Wczoraj posegregowalam rzeczy Emilki i moje koszule do prania. Wlasnie pierwsza pralka sie pierze[emoji3]
Nie sadzilam, ze tyle toego jest[emoji6]
Zobacz załącznik 855455Zobacz załącznik 855456
No widzisz, zalezy jak sie trafi. Czasem sa tlumy i zaraz nic nie ma, a czasem przez kilka dni towar lezy. Mam nadzieje, ze jutro jeszcze cos bedzie u mnie.i ide jeszcze do lidla na spokojnie poogladac i wszystko trafione z rozmiarem legginsy bardzo fajne i dzinsy tez
Haha, to moja mama 77lat, a tato 84lata. Mama troche gorzej, ale tato w swietnej formie. Jeszcze autem jezdzi i mloda potrafi sie zajac. 3 razy dziennie z psem na spacery chodzi, dzialke obrabia swoja i nasza[emoji6] Tez nie wiem skad te sily.
Ciuszki to r 62 i 68. Ale sa tu tez pieluchy, kocyki i moje koszule. Generalnie to malo co kupione[emoji6]Uuuuu całkiem sporo [emoji4] ja chyba tyle nie mam a niektóre już większe kupowałam [emoji3]