Ja jestem zła bo absolutnie wszystko porozdawalam albo powyrzucalam bo byłam taka pewna, że już 2 dziecka nie będę mieć [emoji35]Ciuszki to r 62 i 68. Ale sa tu tez pieluchy, kocyki i moje koszule. Generalnie to malo co kupione[emoji6]
Ale jakie zaskoczenie przezylam z koszulami[emoji3] Myslalam, ze mam dwie koszule i jefna pizame do karmienia. A znalazlam jeszcze jedna pizame i dwie koszule na ramiaczkach. Nie musze nic kupowac[emoji3]
reklama
joanna4258
Fanka BB :)
Tak zdarza się, mój często ma takie godz gdzie nie kopie. Może maluszek sobie spał. Teraz nasze dzieciaczki coraz więcej będą odpoczywać. Ale dobrze, że juz się rusza i dał znać , że wszystko okJa natomiast musiałam zjeść mega paczkę ciastek bo po śniadaniu żadnych ruchów. Stukałam, pukałam, kołysała brzuchem, litr wody, nic. Cisza. Zjadłam paczkę ciastek i dopiero po godzinie się zaczął ruszać... martwi mnie to trochę. Zdarza się tak u Was?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No to korzystaj ze spokoju teraz i odpoczywaj. Ja za 2 h odbieram moja i zacznie się harówa
Wez nitke nawlec guziki supelek
Naj zabawa[emoji23][emoji23]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Widziałyscie następna czerwcowka urodziła z terminem na 3.06
Nawet nie czytam huhu bo sie boje a cgce 22/6
Czasami się zdarza, ale rzadko, bo mam córkę dzikuskę Syna dla odmiany miałam śpiocha i tak sobie kimał w brzuchu po 5-6 godzin, a mi przybywało siwych włosów.Ja natomiast musiałam zjeść mega paczkę ciastek bo po śniadaniu żadnych ruchów. Stukałam, pukałam, kołysała brzuchem, litr wody, nic. Cisza. Zjadłam paczkę ciastek i dopiero po godzinie się zaczął ruszać... martwi mnie to trochę. Zdarza się tak u Was?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja czasami też.[emoji5]wiekszosc majówek też się rozpakowala 37 tydzień skonczony a tu to nawet nie 37 bo 36 i 3
No ale w sumie.... juz ok moze pddychac poza brzuszkiem w 36
Choc wiadomo trzymamy sie by wszystjie 37,38,39,40[emoji23][emoji108][emoji110]
olaaa7
Nasz mały uparciuch rusza się kiedy chce, nie bardzo działa na niego jakiekolwiek jedzenie czy picie.Ja natomiast musiałam zjeść mega paczkę ciastek bo po śniadaniu żadnych ruchów. Stukałam, pukałam, kołysała brzuchem, litr wody, nic. Cisza. Zjadłam paczkę ciastek i dopiero po godzinie się zaczął ruszać... martwi mnie to trochę. Zdarza się tak u Was?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja rzęs co prawda jeszcze nigdy niemialam ale może przed porodem uda mi się troszkę doprowadzić do ładu żeby mały się niewtstraszyl jak zobaczy pierwszy raz mame
E tam zobaczy cyc i bedzue happy s nie dlugue rzesy[emoji23][emoji23]
Margana
No jednak 7 lat minelo, a na co dzien w kosxulach nie spie[emoji6]Sama nie wiesz jakie masz bogactwa w domu [emoji2]
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziękuję :*
Kocica [emoji7]
Podziel się: