Dzięki za pocieszeniePamiętaj że to tylko statystyki. Ryzyko to liczba a każda ciąża inna. Szyjka fakt nie nastraja optymistycznie ale spokojnie. Dzidzia nadal w brzuchu i z dnia na dzień coraz silniejsza.
reklama
matyjka13
Zaangażowana w BB
Hej podglądam was na bieżąco i pozwoliłam sobie napisać. 8 lat temu u mojej córeczki stwierdzono w 7ms hipotrofie. Są dwa rodzaje hipotrofii i moja córka miała oba. W szpitalu leżałam 2 miesiące. Poród odbył się przez cesarskie cięcie w 37t5d waga całe 2kg i 48cm. Córeczka zaraz po porodzie trafiła do inkubatora na 5 dni a po 7wyszlysmy do domu. Dziś moja córeczka to zdrowa 8 latka która niczym nie odbiega od rówieśników. Proszę cię nie martw się bo to nie pomaga małemu. Bądź dobrej myśli a wszystko będzie dobrze.D wlasnie czytal ze duzo tych wad mozna farmakologicznie wyleczyc..... Jezeli jest maly ubytek ! Nic nie wiadomo poki nie zrobia badan. Ale widzisz na same slowa od lekarza wada serca wyobrazilam sobie najgorsze ze moze odejsc po porodzie i nie da sobie rady... Ten strach mnie wykonczy. Zebym mogla to wzielabym cos na uspokojenie ! Melisa nie da rady....
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Dziekuje za slowa otuchy i nadzieje. A powiedz mi przy jakiej wadze stwierdzono hipotrofie? Moj ma nie cale 900 gram. U nas jeszcze problemem.jest serduszko ! Mam nadzieje ze nasza historia skonczy sie tak dobrze jak u ciebie.Hej podglądam was na bieżąco i pozwoliłam sobie napisać. 8 lat temu u mojej córeczki stwierdzono w 7ms hipotrofie. Są dwa rodzaje hipotrofii i moja córka miała oba. W szpitalu leżałam 2 miesiące. Poród odbył się przez cesarskie cięcie w 37t5d waga całe 2kg i 48cm. Córeczka zaraz po porodzie trafiła do inkubatora na 5 dni a po 7wyszlysmy do domu. Dziś moja córeczka to zdrowa 8 latka która niczym nie odbiega od rówieśników. Proszę cię nie martw się bo to nie pomaga małemu. Bądź dobrej myśli a wszystko będzie dobrze.
ani_anita
Fanka BB :)
Trzymaj się jakoś... Przeziębienie nie pozwala spać, biedactwo?Matko, dxiewczyny ja jeszcze nie spie[emoji20] Coraz gorzej ze mna[emoji53]
Ja się właśnie zbieram do spania, ale ja zdrowa, tylko przepracowana.
Margana
O kurcze, nie spodziewalam sie odpowiedzi[emoji6]Trzymaj się jakoś... Przeziębienie nie pozwala spać, biedactwo?
Ja się właśnie zbieram do spania, ale ja zdrowa, tylko przepracowana.
Przeziebienie, zgaga i ogolnie ciaza[emoji53] Duszno mi, niedobrze, niewygodnie. No coraz gorzej. Jeszcze ten kaszel i katar.
Onaszczesliwa2018
Ty jeszcze a ja już a nie wiem o której zasnelamMatko, dxiewczyny ja jeszcze nie spie[emoji20] Coraz gorzej ze mna[emoji53]
Onaszczesliwa2018
No proszę jak Cię wspiera dzielna dziewczynkaAh...i corcia tez nie spi prawie cala noc ( ta w brzuszku[emoji6])
reklama
Margana
Ja nadal nie[emoji20] A Ty vzemu juz nie?Ty jeszcze a ja już a nie wiem o której zasnelam
Podziel się: