reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
D wlasnie czytal ze duzo tych wad mozna farmakologicznie wyleczyc..... Jezeli jest maly ubytek ! Nic nie wiadomo poki nie zrobia badan. Ale widzisz na same slowa od lekarza wada serca wyobrazilam sobie najgorsze ze moze odejsc po porodzie i nie da sobie rady... Ten strach mnie wykonczy. Zebym mogla to wzielabym cos na uspokojenie ! Melisa nie da rady....
Hej podglądam was na bieżąco i pozwoliłam sobie napisać. 8 lat temu u mojej córeczki stwierdzono w 7ms hipotrofie. Są dwa rodzaje hipotrofii i moja córka miała oba. W szpitalu leżałam 2 miesiące. Poród odbył się przez cesarskie cięcie w 37t5d waga całe 2kg i 48cm. Córeczka zaraz po porodzie trafiła do inkubatora na 5 dni a po 7wyszlysmy do domu. Dziś moja córeczka to zdrowa 8 latka która niczym nie odbiega od rówieśników. Proszę cię nie martw się bo to nie pomaga małemu. Bądź dobrej myśli a wszystko będzie dobrze.

Hej podglądam was na bieżąco i pozwoliłam sobie napisać. 8 lat temu u mojej córeczki stwierdzono w 7ms hipotrofie. Są dwa rodzaje hipotrofii i moja córka miała oba. W szpitalu leżałam 2 miesiące. Poród odbył się przez cesarskie cięcie w 37t5d waga całe 2kg i 48cm. Córeczka zaraz po porodzie trafiła do inkubatora na 5 dni a po 7wyszlysmy do domu. Dziś moja córeczka to zdrowa 8 latka która niczym nie odbiega od rówieśników. Proszę cię nie martw się bo to nie pomaga małemu. Bądź dobrej myśli a wszystko będzie dobrze.
Dziekuje za slowa otuchy i nadzieje. A powiedz mi przy jakiej wadze stwierdzono hipotrofie? Moj ma nie cale 900 gram. U nas jeszcze problemem.jest serduszko ! Mam nadzieje ze nasza historia skonczy sie tak dobrze jak u ciebie.

Trzymaj się jakoś... Przeziębienie nie pozwala spać, biedactwo?
Ja się właśnie zbieram do spania, ale ja zdrowa, tylko przepracowana.
O kurcze, nie spodziewalam sie odpowiedzi[emoji6]
Przeziebienie, zgaga i ogolnie ciaza[emoji53] Duszno mi, niedobrze, niewygodnie. No coraz gorzej. Jeszcze ten kaszel i katar.

reklama
Do góry