reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja już też nie śpię, pierwszy dzień na l4 i jakoś mi dziwnie tak nie iść do pracy. Zapomniałam wczoraj zrobić fotki USG z wymiarami małego, ale on cały czas ma brzuszek większy od reszty o kilka dni. Spodziewałam się że teraz wizyty będą już co 2 tygodnie jednak kazał przyjść za 3. Na następne badania mam zrobić kilka badań.
@oliwka_11 dopiero doczytałam, aż nie wiem co powiedzieć, strasznie mi przykro, szczęście w nieszczęściu że nie czekałaś na tą refundowana wizytę. Wierzę że będzie dobrze, najwaznajważn że wykryte i może działać.
No w Twoim przypadku to grzech juz nie spac[emoji6]

Ciekawe kiedy się przestawie z tym wstawaniem tak rano :p
Kochana ja to na poczatku nie moglam sie naspac. Dopieto po jakims czasie zaczelam normalnie wstaeac, a nir w poludnie( mowie o pierwszej ciazy, bo druga to juz inna bajka[emoji6]).
No ale pewnie inaczej jest jak sie do pracy cidziennie wstaealo o tej samej porze.

Zastanawiam się czy nie wyprac dziś ciuszkow i całej reszty. Tylko nie wiem w jakiej temperaturze i jak to posegregować żeby nic nie pofarbowało bo nie mam tych chusteczek do prania. Chyba że się przejdę do biedry i kupię bo ktoś mówił, że tam są. A kocyki pierzecie osobno czy z ciuszkami? Nie wiem czy wyprać też pościel. Czy w ogóle jest sens. Nie wiem w czym małego kłaść do spania.

Zastanawiam się czy nie wyprac dziś ciuszkow i całej reszty. Tylko nie wiem w jakiej temperaturze i jak to posegregować żeby nic nie pofarbowało bo nie mam tych chusteczek do prania. Chyba że się przejdę do biedry i kupię bo ktoś mówił, że tam są. A kocyki pierzecie osobno czy z ciuszkami? Nie wiem czy wyprać też pościel. Czy w ogóle jest sens. Nie wiem w czym małego kłaść do spania.
O mam takie same pytania super jak ktoś odpowie tez chętnie się dowiem :*

Daj spokój jedna dziewczyna z sali tak chrapie jej ale to 35 tydzień u niej już więc biedna ma prawo xd a ja dziś zaczynam 31 tydzień ciąży <3 no biedna domyślam się co czuje w ogole ja też dziś usg pewnie będę miała i tez się strasznie boje
Jak leżałam z plamieniami, to też miałam "chrapaczkę" na sali... Zasypiałam w słuchawkach, inaczej nie było szans... [emoji15]

A tak w ogóle, to cześć dziewczyny :)
Ja dla odmiany nie śpię od prawie 2h, tylko z O się zagadalam... Miałam znowu popier... sny, i musiałam się wygadać itd.... [emoji15]

reklama
Do góry