reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Brzuch mi się tak stawia że musiałam nospe wziąść:/ Boże a Ty biedna nic nie spałaś?[emoji33]
Kurcze co z tymi brzuchami naszymi, jakies takie wrazliwe czy co. Ja tez tak dziwnie ciezko czuje w brzuchu[emoji53]
No nic nie spalam. Czuje sie jak bym z pracy wrocila[emoji20] Poloze sie zaraz jak moi pojafa, ale szybko musze wstac. Nie wiem jak ja wstane i sie ogarne[emoji53]
A Ty kladziesz sie jeszcze?

Kurcze co z tymi brzuchami naszymi, jakies takie wrazliwe czy co. Ja tez tak dziwnie ciezko czuje w brzuchu[emoji53]
No nic nie spalam. Czuje sie jak bym z pracy wrocila[emoji20] Poloze sie zaraz jak moi pojafa, ale szybko musze wstac. Nie wiem jak ja wstane i sie ogarne[emoji53]
A Ty kladziesz sie jeszcze?
Na chwilę obecną niezapowiada się żebym zasnela [emoji2] my jesteśmy chyba jakieś mega delikatne na prawdę albo niewiem o co chodzi

@oliwka_11 kochana będzie dobrze mam znajoma której 2 synowie to hipotrofiki zaraz jej wypytuje wszystkiego jak to u niej wyglądało kiedy się dowiedziała, jak chłopaki się rozwijali bo teraz po zdjęciach to ja po nich nic takiego nie widzę normalni chłopcy najmłodszy ma tyle ciałka pięknie wyglądają i zapytam o serduszko! Najważniejsze że jest wykryte! Trzymaj się kochana :*

I ja juz nie spie ogólnie ciężka noc nie mogłam spać gdzieś do 2 i teraz już nie spie a pewnie zaraz pobieranie krwi i zacznie się kręcenie :/

@oliwka_11 kochana będzie dobrze mam znajoma której 2 synowie to hipotrofiki zaraz jej wypytuje wszystkiego jak to u niej wyglądało kiedy się dowiedziała, jak chłopaki się rozwijali bo teraz po zdjęciach to ja po nich nic takiego nie widzę normalni chłopcy najmłodszy ma tyle ciałka pięknie wyglądają i zapytam o serduszko! Najważniejsze że jest wykryte! Trzymaj się kochana :*

I ja juz nie spie ogólnie ciężka noc nie mogłam spać gdzieś do 2 i teraz już nie spie a pewnie zaraz pobieranie krwi i zacznie się kręcenie :/
Czyli kolejna niespiaca [emoji2] coś dziś ciężka ta nocka :/ . A co do Oliwki to na prawde:( serce mi się kraje nawet niewyobrazam sobie jak się musi czuć:(ale wierzę że wszystko się dobrze pouklada [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123]

Czyli kolejna niespiaca [emoji2] coś dziś ciężka ta nocka :/ . A co do Oliwki to na prawde:( serce mi się kraje nawet niewyobrazam sobie jak się musi czuć:(ale wierzę że wszystko się dobrze pouklada [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123]
Daj spokój jedna dziewczyna z sali tak chrapie jej ale to 35 tydzień u niej już więc biedna ma prawo xd a ja dziś zaczynam 31 tydzień ciąży <3 no biedna domyślam się co czuje w ogole ja też dziś usg pewnie będę miała i tez się strasznie boje

Ja już też nie śpię, pierwszy dzień na l4 i jakoś mi dziwnie tak nie iść do pracy. Zapomniałam wczoraj zrobić fotki USG z wymiarami małego, ale on cały czas ma brzuszek większy od reszty o kilka dni. Spodziewałam się że teraz wizyty będą już co 2 tygodnie jednak kazał przyjść za 3. Na następne badania mam zrobić kilka badań.
@oliwka_11 dopiero doczytałam, aż nie wiem co powiedzieć, strasznie mi przykro, szczęście w nieszczęściu że nie czekałaś na tą refundowana wizytę. Wierzę że będzie dobrze, najwaznajważn że wykryte i może działać.

Oj w szpitalu to niestety nie tak latwo sie wyspac. Dobrze, ze dlugo nie bedziesz.

reklama
Ja już też nie śpię, pierwszy dzień na l4 i jakoś mi dziwnie tak nie iść do pracy. Zapomniałam wczoraj zrobić fotki USG z wymiarami małego, ale on cały czas ma brzuszek większy od reszty o kilka dni. Spodziewałam się że teraz wizyty będą już co 2 tygodnie jednak kazał przyjść za 3. Na następne badania mam zrobić kilka badań.
@oliwka_11 dopiero doczytałam, aż nie wiem co powiedzieć, strasznie mi przykro, szczęście w nieszczęściu że nie czekałaś na tą refundowana wizytę. Wierzę że będzie dobrze, najwaznajważn że wykryte i może działać.
Taka jego uroda pewnie :)

Do góry