kinga30
Fanka BB :)
Boli ale usztywnilam i tak kulawo ale chodzęOjej Kinia ,boli ta noga bardzo ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boli ale usztywnilam i tak kulawo ale chodzęOjej Kinia ,boli ta noga bardzo ?
No też mi się tak wydawało, najważniejsze żeby nic się więcej niedzialo i pamiętaj nie chodź bo jak to "tylko "zwichnięcie to każdy krok może tylko nasilic to . Współczuję KiniuJuż dzwoniłam do gin powiedziała, że jak nie uderzyłam się w brzuch to spokojnie. Kostka już usztywniona mogę posmarować altacetem jakby co
Strasznie się zdenerwowałam już się położyłam i nie chodzę mama dała dzieciaka obiad. Nie może byc za dobrze, zawsze coś musze wywinacNo też mi się tak wydawało, najważniejsze żeby nic się więcej niedzialo i pamiętaj nie chodź bo jak to "tylko "zwichnięcie to każdy krok może tylko nasilic to . Współczuję Kiniu
My mamy " dar " do takich rzeczy nieda się ukrycStrasznie się zdenerwowałam już się położyłam i nie chodzę mama dała dzieciaka obiad. Nie może byc za dobrze, zawsze coś musze wywinac
No na zmianę wywijamyMy mamy " dar " do takich rzeczy nieda się ukryc
Byle do lipca a Ty czerwca [emoji1] dobrze że jeszcze parę tygodni tylko [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]No na zmianę wywijamy
Wierzę Ci kto by się niezdenerwowal ale najważniejsze że na brzuszek nigdzie się niewywrocilasStrasznie się zdenerwowałam już się położyłam i nie chodzę mama dała dzieciaka obiad. Nie może byc za dobrze, zawsze coś musze wywinac
To już chyba taka reakcja matki, że najwięcej brzuch chronilam i pierwsze co się broniłam, że dzidzi nic się nie stałoWierzę Ci kto by się niezdenerwowal ale najważniejsze że na brzuszek nigdzie się niewywrocilas
Naprawdę, już nie pamiętam kiedy tak się przewróciłam, zawsze ostrożnie tez ze względu na tą noge bo ja mam ograniczone zgięcie do 90 stopni i zawsze jestem bardzo ostrożna a teraz w ciąży to już w ogole a tu takie cośKinga dobrze ze nic więcej ci się nie stało !!