reklama
kinga30
Fanka BB :)
Kinia czy ten czas może się jeszcze bardziej ciągnąć?
Chyba moze chociaz mi ten tydzień to szybko zleciał bo codziennie coś. Teraz do środy też bo wizyta a potem już mąż przyjedzie i mamy maj
Agatka29
Na ile mąż zjezdza?Chyba moze chociaz mi ten tydzień to szybko zleciał bo codziennie coś. Teraz do środy też bo wizyta a potem już mąż przyjedzie i mamy maj
Onaszczesliwa2018
Ale masz przekichane biednaMój dniami i nocami. Nie ważne czy weekend czy święta. A tu jeszcze córka, jej szkołę trzeba ogarnąć. Zawieźć przywieźć lekcje odrobić. Pomijam że już ledwo chodzę a fizjoterapia niestety powoli przestaje działać.
Onaszczesliwa2018
Agatka skończ tu czarowac niech mijają jak najszybciej te tygodnieOj...czuje że ten maj i czerwiec będzie nam się dlyzycccc...
Onaszczesliwa2018
No a najlepiej jak już by był czerwiec albo polowa [emoji16]Chyba moze[emoji5] chociaz mi ten tydzień to szybko zleciał bo codziennie coś. Teraz do środy też bo wizyta a potem już mąż przyjedzie i mamy maj
Dzień dobry
....no trochę nadrabiania miałam..!
W piątek byla u mnie na noc koleżanka z 3 dzieci- stwierdziłam że ostatni raz zrobię młodemu takaą przyjemność, bo już później nie będę miała na bank siły. Ale zagoiniłam go w sobotę do odkurzania po gościach, przynajmniej się nauczy Wczoraj była super pogoda, rano fryzjer- @Karla88 też mi pojechał różem, postaram się zrobić potem zdjęcie, chyba taka teraz moda Ale nawet fajnie to wygląda. Później poszliśmy spacerem do knajpy kolegi na lunch z moimi kolegami ze studiów, było mega miło i zabawnie, potem tramwajem na lody (oczywiście dla młodego tramwaj to mega atrakcja ), potem do M. do szpitala na godzinę, potem do galerii- bo muszę zmienić młodemu szkła w okularach a dzisiaj przecież kkkkkk wszystko zamknięte... i powiem Wam że o 20.00 ledwo żyłam. Kąpiel i spać.
Jeszcze tylko wrócę do tego kochana, że faceci tacy są- nie przemyślą tego co mówią, a już na bank nie pomyślą czy może to sprawić przykrość. I zawsze musi być ktoś "winny". Nie przejmuj się no i czytałam o Twoich przejściach- dobrze że bez skurczów i jednak 3 cm to wciąż 3 cm. Współczuję strachu, ale wiem że będzie dobrze :*
@nagini84, aż popędziłam sprawdzić co za wózek przyprawił Cię o drżenie serca...! Pamiętaj, jak z facetami- tego kwiatu jest pół światu
Hahahah to w stylu mojego młodego W sumie powinnaś się cieszyć!
@Jola92 Biedna kobieta, chciała dobrze.. Ale rozumiem że odpoczywacie to najważniejsze!
Hhaahhaah OMG
Ja też. Lata stosuję i nigdy nic się nie przytrafiło. A po odstawieniu ciąża w II cyklu. Ale teraz będę myślała nad spiralą..
Oddam tanio..!!!
Ale mimo wszystko sukces! No i będzie miała dużo miejsca na zbieranie nowych gadżetów
Karla, pewnie się wymęczysz w aucie, ale wiadomo że nie ma wyjścia. Z mamą wszystko ok?
W piątek byla u mnie na noc koleżanka z 3 dzieci- stwierdziłam że ostatni raz zrobię młodemu takaą przyjemność, bo już później nie będę miała na bank siły. Ale zagoiniłam go w sobotę do odkurzania po gościach, przynajmniej się nauczy Wczoraj była super pogoda, rano fryzjer- @Karla88 też mi pojechał różem, postaram się zrobić potem zdjęcie, chyba taka teraz moda Ale nawet fajnie to wygląda. Później poszliśmy spacerem do knajpy kolegi na lunch z moimi kolegami ze studiów, było mega miło i zabawnie, potem tramwajem na lody (oczywiście dla młodego tramwaj to mega atrakcja ), potem do M. do szpitala na godzinę, potem do galerii- bo muszę zmienić młodemu szkła w okularach a dzisiaj przecież kkkkkk wszystko zamknięte... i powiem Wam że o 20.00 ledwo żyłam. Kąpiel i spać.
Ale mi kur*** przykro się zrobiło... Zadzwoniłam do mojego i mu opowiadam o tej całej sytuacji a On to jak biorę lekarstwa jak niepatrze na opakowania czy jestem poważna i jakieś takie teksty, aż się rozlaczylam ..sama przeżyłam szok przecież drże o te dzieciątko i staram się jak tylko mogę przecież niezrobilam tego specjalnie .. Ale mnie zawiódł aż niewiem co powiedzieć normalnie jestem w szoku ...
Jeszcze tylko wrócę do tego kochana, że faceci tacy są- nie przemyślą tego co mówią, a już na bank nie pomyślą czy może to sprawić przykrość. I zawsze musi być ktoś "winny". Nie przejmuj się no i czytałam o Twoich przejściach- dobrze że bez skurczów i jednak 3 cm to wciąż 3 cm. Współczuję strachu, ale wiem że będzie dobrze :*
@nagini84, aż popędziłam sprawdzić co za wózek przyprawił Cię o drżenie serca...! Pamiętaj, jak z facetami- tego kwiatu jest pół światu
Na dziecku domagającym się śniadania też nie ma Ostatnio przemeblowalam trochę kuchnię, żeby mikrofalówka znalazła się w zasięgu mojego 7-latka i żeby mógł zrobić sobie sam płatki z mlekiem na śniadanie zamiast mnie budzić w weekendy... I co? Śniadanie robi sam, ale budzi mnie i tak bo "smutno mu tak samemu siedzieć" [emoji23]
@Jola92 Biedna kobieta, chciała dobrze.. Ale rozumiem że odpoczywacie to najważniejsze!
Hehe, ja w poprzedniej ciąży pod koniec robiłam sobie wieczorem kanapki, żeby zjeść koło 3 rano i przetrwać do śniadania zaraz po porodzie też
Hhaahhaah OMG
Ja stosuje tylko tabletki od lat. Jak dla mnie niezawodne[emoji5]
Ja też. Lata stosuję i nigdy nic się nie przytrafiło. A po odstawieniu ciąża w II cyklu. Ale teraz będę myślała nad spiralą..
Kinia ale dobrze ze ci idzie w tylek....ja bym z checia przygarnela troszke "dupiny"
Oddam tanio..!!!
A ja, tak jak zapowiadalam, sprzatalam caly dzien z mloda w jej pokoju. Nie musze pisac ile k...polecialo w miedzy czasie[emoji6] Umeczylam sie fizycznie i psychicznie. Wszystko jest juz poukladane na swoje nowe miejsca, posegregowane, wor na smieci 120l prawie pelny. Niestety drugi taki wor jeszcze do ogarniecia czeka, tzn przejrzenia i posegregowania co w jakie miejsce ma trafic[emoji53]
Ale mimo wszystko sukces! No i będzie miała dużo miejsca na zbieranie nowych gadżetów
Dzień dobry ja już na nogach zbieram się bo jedziemy z tata i bratem do Zakopanego mojej mam leży po operacji czeka mnie 3,5 godz jazdy autem napewno wrócimy wieczorem u nas tez piękna pogoda ale to dobrze wole ciepło niż jakby było pochmurnie
Karla, pewnie się wymęczysz w aucie, ale wiadomo że nie ma wyjścia. Z mamą wszystko ok?
Margana
Nawet nie mow o tych nowych gadzetach!Dzień dobry
Hhaahhaah OMG
Oddam tanio..!!!
Co do spirali to tez sie zastanawialam, ale jednak nie przyniesie mi tyle kozysci co tabletki. Jedyna wada to to lykanie codziennie.
reklama
Onaszczesliwa2018
Kurde Kinia biedna ale zemdlalas czy o coś potknelas ? Trzymam kciuki żeby to nic poważnego [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Dziewczyny przewróciłam się odezwe się później bo musze opanować sytuację, nie wiem czy nogi nie skręciłam
Podziel się: