reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kurdeee :( A puchnie ?
Właśnie tam gdzie najbardziej boli w kostce to niby nie spuchła ja ta kostkę miałam skręcona kiedys. Pod kolanem tym co miałam oparacje taki mi się siniak spuchnięty zrobił bo tam się chyba uderzyłam bo tak poleciałam na te kolana, brzucha na szczęście nie dotknęłam ale i tak się wystraszyłam bo to jednak trochę wstrząs ale nic mnie nie boli mała się rusza

Właśnie tam gdzie najbardziej boli w kostce to niby nie spuchła ja ta kostkę miałam skręcona kiedys. Pod kolanem tym co miałam oparacje taki mi się siniak spuchnięty zrobił bo tam się chyba uderzyłam bo tak poleciałam na te kolana, brzucha na szczęście nie dotknęłam ale i tak się wystraszyłam bo to jednak trochę wstrząs ale nic mnie nie boli mała się rusza

Oż cholera [emoji22]

Jeśli chodzi o nogę, to zimny okład (lód, mrożonka, cokolwiek), ale na nie za długo, i nie bezpośrednio na skórę i trzymanie w górze....
Ale ja tak całkiem szczerze bym pojechała na IP [emoji15][emoji20]
Nie poleciałaś na brzuch i mała się rusza, to najważniejsze, ale chyba bezpieczniej i tak byłoby sprawdzić...[emoji15]

Oż cholera [emoji22]

Jeśli chodzi o nogę, to zimny okład (lód, mrożonka, cokolwiek), ale na nie za długo, i nie bezpośrednio na skórę i trzymanie w górze....
Ale ja tak całkiem szczerze bym pojechała na IP [emoji15][emoji20]
Nie poleciałaś na brzuch i mała się rusza, to najważniejsze, ale chyba bezpieczniej i tak byłoby sprawdzić...[emoji15]
Nie brzucha to nawet nie dotknęłam a jak pojade do szpitala to bym musiała 3 dni zostać bo u nas tak jest narazie poobserwuje czy się nic nie dzieje ale już przeszło 1.5 godziny minęło i narazie oprócz kostki nic nie boli

Myślę , że małej nic się niestalo może obloz troszkę lodem ta noge pewnie kostka zwichnieta najlepiej by było ja usztywnic troszkę jakoś

reklama
Do góry