Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No zwichnięcie boli niestety pewnie parę dni poboli biedactwo ale przynajmniej będziesz odpoczywaćAltacet mam gin kazała. Boli jak diabli ta noga. Ale leżę noga wyżej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zwichnięcie boli niestety pewnie parę dni poboli biedactwo ale przynajmniej będziesz odpoczywaćAltacet mam gin kazała. Boli jak diabli ta noga. Ale leżę noga wyżej.
Kurde normalnie. A ja ogolnie to taka urazowa byłam jako dziecko spokojna a miałam skręcana nogę, złamany nos, palec, potem z tym kolanem i w zasadzie nigdy do końca ze swojej winy to jest najlepszeNo zwichnięcie boli niestety pewnie parę dni poboli biedactwo ale przynajmniej będziesz odpoczywać
Oby to ostatni taki wybryk[emoji4] [emoji2]Kurde normalnie. A ja ogolnie to taka urazowa byłam jako dziecko spokojna a miałam skręcana nogę, złamany nos, palec, potem z tym kolanem i w zasadzie nigdy do końca ze swojej winy to jest najlepsze
Mam nadzieję, już w tym wieku myślałam, że mnie nie spotkają takie rzeczyOby to ostatni taki wybryk[emoji4] [emoji2]
No jak widać z tego się niewyrasta[emoji2] na prawdę dziękować Bogu że to "tylko " Tak się skończyłoMam nadzieję, już w tym wieku myślałam, że mnie nie spotkają takie rzeczy [emoji5]
Za szybko ruszyłam i wpadłam w dziure na placu zabaw tzn dziura była mała ale noga się wykrecila :/Och Kinia, cos Ty wyprawiala, ze sie przewrocilas? Na szczescie nie na brzuch, a kostka chwile poboli I minie. Uwazaj na siebie Kobitko!!!!
O matko, mam nadzieje, ze wszystko juz jest ok!Dziewczyny przewróciłam się odezwe się później bo musze opanować sytuację, nie wiem czy nogi nie skręciłam
Wyobrazam juz sobie I to musialo bolec... prosze, uwazaj na siebie...Za szybko ruszyłam i wpadłam w dziure na placu zabaw tzn dziura była mała ale noga się wykrecila :/
Oj boli teraz to dopiero ledwo się tocze. Tak mi było tylko ciężko a teraz jeszcze ledwo chodze jak idę do WC to jęcze jak stara babciaWyobrazam juz sobie I to musialo bolec... prosze, uwazaj na siebie...