reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mam podobie ze ciagnie na dole i boli ale u mnie dochodzi blizna po cc. Alw w kroczu potrafi zakuc. W rossmanie widzialam te pasy podtrzymujace brzuch ciekawe moze to czas na zakup tego zeby obciazyc troszke dol brzucha.
No właśnie od kiedy Aga o nich wspomniała to tak sobie myślę czy też takiego sobie niesprawic zawsze by to było odciazenie no i dla mojej szyjki też trochę " luzu"

Witam sie z rana i niedzielnie. D o 4.30 pojechal na ryby...nawet nie slyszalam jak wstal. Za to Mati 5
40 przylazl wlaczyl tv i mnie obudzil ,przestawil sie na rannego ptaszka.
Wstalam zmierzylam cukier i 92 takze powili sie normuje. Na kolacje zjadlam kromke zytniego,plaster ser i szynki i 1 ogorka kiszonego. Dzis doloze jeszcze ogorka i plaster sera i zobaczymy. Ale fakt zjadlam o 22 moze to tez ma wplyw.
Wieczorem ladnie mi spadlo cisnie nie ,mialam ksiazkowe 122/77
A rano zaraz po wstaniu z lozka 147/87.......nosz...... A po odpoczynku powinno malec. Ale leze jeszcze 1 g. Zjem sniadanie i leki. A poznoej trzeba szykowac dzieciakow bo maja rocznice komuni ,msza na 10. Dobrze ze D w domu to pojedzie z nimi do kosciola a ja w domu . obiad mam podszykowany tylko zrobie marchewke i kotlety z piersi i surowke. A reszte zrobilam wczoraj. Ciasta nie piekłam a kupilam. Trudno zadowola sie dziadki takim. Jedynie co zrobie to galaretki z owocami....dla dzieciakow. Ale to Mati w domu zostanie i mi pomoze.
Kurczę to super że to ciśnienie i cukier się reguluja może zacznie działać większa dawka tego na ciśnienie i będzie coraz lepiej życzę Ci tego z całego serca [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8][emoji8] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Dzień dobry ja już na nogach zbieram się bo jedziemy z tata i bratem do Zakopanego mojej mam leży po operacji czeka mnie 3,5 godz jazdy autem napewno wrócimy wieczorem u nas tez piękna pogoda ale to dobrze wole ciepło niż jakby było pochmurnie
Trzymam kciuki za Mamcie[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] to Ty na tył się połóż i będzie oki [emoji16]

A kto cie nauczyl? Ty bys nie zginela wszystko umiesz
Przepis znałam kiedyś w necie, potem jeszcze kupiłam parę książek o "chemi domowej handmade", trochę poeksperymentowałam, i tak zostało ;)

Takie życie alergika [emoji23]
Prościej było nauczyć się robić samej niż eksperymentować z ilomaś proszkami różnych producentów, które uczulały mnie albo O ;)
(no i jak np chcę proszek bardzo wybielający, to wystarczy dodać więcej nadwęglanu sodu itd)
Kwestię różnicy w cenie pominę, zwłaszcza jak zaczęłam kupować składniki w hurtowni chemicznej [emoji23]

reklama
Do góry