kinga30
Fanka BB :)
Kurczę ale też Cię meczy ten brzuch:/Mój dalej się spina i pobolewa niestety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę ale też Cię meczy ten brzuch:/Mój dalej się spina i pobolewa niestety
Ja na tej nospie i magnezie też tak jadę jakos. Zobaczymy jak moja szyjka teraz na wizycieMożliwe [emoji4]
A tak w ogóle, to jakbyście chciały poeksperymentować z domowymi kosmetykami dla niemowląt, to mogę wrzucić później parę przepisów np na naturalną oliwkę (naturalną, bez pochodnych ropy nawtowej, i innych takich)
No męczy męczy coś zobaczymy co to będzie [emoji8]Kurczę ale też Cię meczy ten brzuch:/
Na pewno odpoczynek jest wskazany przy takich bólachDzien dobry!
Ja mam podobny problem z brzuchem tez mi go czasem spina i niekiedy pobolewa. Dziś w nocy kilka razy sie obudziłam bo był twardy wlasnie
Teraz leżę i zastanawiam sie czy iść do pracy czy nie
Jesli możesz to wrzuć proszę, ja napewno z chęcią skorzystam
Ja też nie mogę się doczekać aż będzie 30t0 dzień [emoji16]Cześć dziewczyny witam w niedzielę, dziś 27+4 za chwilę skonczony 28 tydzień potem byle do 30
Ale już jestesmy coraz bliżejJa też nie mogę się doczekać aż będzie 30t0 dzień [emoji16]
Ja zawsze obieram sobie małe cele [emoji16] szybciej do nich czas leci [emoji16]Ale już jestesmy coraz bliżej [emoji5]️
ja bym chciala skonczony 35... tak liczyc tylko te ostatnie dni do bezpieczenstwa juz ze spokojna wrecz glowa ....Ale już jestesmy coraz bliżej
Ja mam mieć cięcie 37+1 albo 37+6 to już jak mine ten 30 to już niewiele zostanieja bym chciala skonczony 35... tak liczyc tylko te ostatnie dni do bezpieczenstwa juz ze spokojna wrecz glowa ....