Jak będę obcinać, to zrobię filmikO matko az ciezko mi uwierzyc, ze tak sie da[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak będę obcinać, to zrobię filmikO matko az ciezko mi uwierzyc, ze tak sie da[emoji6]
Haha, zrob. Bedzie milo popatrzec. Nie mam takich doswiadczen[emoji3]Jak będę obcinać, to zrobię filmik
Kurcze no, liczylam na to, ze uda mi sie wiecej poodpoczywac przed porodem[emoji20]Oby... [emoji110]
Ale i tak powinnaś więcej odpocząć....
To już ostatnia prosta, za 2 miesiące
będzie już można spać spokojnie...
Dobry masz wynikDziewczyny moze Wy wiecie i się orientujecie czy takie wyniki krzywej cukrowej są ok...?
Ja nie mam pojęcia a lekarza mam dopiero w czwartek i trochę sie martwię że cos nie tak .. Zobacz załącznik 849166
Mam podobie ze ciagnie na dole i boli ale u mnie dochodzi blizna po cc. Alw w kroczu potrafi zakuc. W rossmanie widzialam te pasy podtrzymujace brzuch ciekawe moze to czas na zakup tego zeby obciazyc troszke dol brzucha.No ja właśnie skurczy wogole nie mam czasem te przepowiadające ale max 5 na dzień
Ale jak chodzę za dużo to brzuch strasznie ciągnie w dole tak jakby z przeciążenia i coraz częściej tak mam [emoji58]
Mam tak samo . jak ty i mam sie oszczedzac ile wlezie....ale znam twoj bol bo latwo powiedziec i trudno zrobic. Najbardziej boli jak chodze i zlapoe ten skurcz,az przystanac musze na chwile . niestety teraz chyba musimy zwolnic obroty.Ah, kutcze to moj taki teardawy wlasnie jak chodze[emoji53]
Też tak mam i potem jak idę to trzymam się za ten brzuch na dole jak by miał mi spascMam podobie ze ciagnie na dole i boli ale u mnie dochodzi blizna po cc. Alw w kroczu potrafi zakuc. W rossmanie widzialam te pasy podtrzymujace brzuch ciekawe moze to czas na zakup tego zeby obciazyc troszke dol brzucha.
Trafilas w sedno! Dokladnie,tez sie tak trzymam ale nie powiem ulge to troche przynosi. Trzeba kupic ten pas!Też tak mam i potem jak idę to trzymam się za ten brzuch na dole jak by miał mi spasc