reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Czasowo - nie licząc przyniesienia składników z przedpokoju do kuchni, gdzie to robię, to w czasie gotowania czajnika wody jest gotowy - jakieś 5-7 minut, plus umycie deski, na której kroiłam mydło, noża, standardowo wytarcie blatu i schowanie składników ;)
Ale nie wiem, na ile wystarcza [emoji15]
Generalnie dość długo, mam tego prawie całe wiaderko po mielonym serze (takim do sernika), więc sypiąc łyżkę-dwie trochę jest ;) Ale czasem robię do białego czasem do kolorów, czasem cześć daję mamie, itd.
Generalnie wydajny jest ;)

A kto cie nauczyl? Ty bys nie zginela wszystko umiesz

Dzień dobry ja już na nogach zbieram się bo jedziemy z tata i bratem do Zakopanego mojej mam leży po operacji czeka mnie 3,5 godz jazdy autem napewno wrócimy wieczorem u nas tez piękna pogoda ale to dobrze wole ciepło niż jakby było pochmurnie

reklama
Do góry