Margana
Fanka BB :)
Pracuje[emoji20]To Twojego wyślij na jakiś dzień z córką [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pracuje[emoji20]To Twojego wyślij na jakiś dzień z córką [emoji16]
Ale jest przy tym miekki czy twardy?
Ah, kutcze to moj taki teardawy wlasnie jak chodze[emoji53]Miękki nic się nie napina
Aaaa[emoji20] no to nici z odpoczynku współczuję biedactwoPracuje[emoji20]
No akurat ten weekend caly pracuje. A co dalej bedzie z mloda to nie wiem, pewnie nie pojdzie do przedszkola. No i tyle by bylo z czasu dla mnie[emoji53]Aaaa[emoji20] no to nici z odpoczynku współczuję biedactwo
Oj, moim zdaniem za dużo....Kurcze, a mbie jakos specjalbie nie boli. No moze troche, ale nie tak zeby leki brac. Za to dzis juz naliczylam jakies 16 skurczy. A w dodatku trwaja coraz dluzej i coraz bardziej bola[emoji53]
Tak jak kotka mamy - charakterna dziewczyna jestA to moja trzeba bylo zawijac w koc do obcinania pazurow[emoji23] I jeszcze osoba yrzymajaca musiala miec dlugi rekaw i rekawice [emoji23] No normalnie jak by ja ze skory obdzierali. A jaka obrazona potem byla[emoji6]
W czwartek jestem z nim umowiona na ktg to sie okaze. Ale mam nadzieje, ze to tylko przepowiadajace.Oj, moim zdaniem za dużo....
A bierzesz nospę?
Może skonsultuj z gin..?
O matko az ciezko mi uwierzyc, ze tak sie da[emoji6]Tak jak kotka mamy - charakterna dziewczyna jest
A burym to obcinam sądzając kota na kolanach (ale tak na pupie, jak dziecko [emoji23]) i po kolei A teraz to jak leżą obok, obcinam, głaszczę, śpią dalej [emoji23]
Oby... [emoji110]W czwartek jestem z nim umowiona na ktg to sie okaze. Ale mam nadzieje, ze to tylko przepowiadajace.