reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja dziś tez na apapie bo brzuch mnie strasznie bolał ciągnął za dużo chodziłam zauważyłam ze nie musze ciężkiego dźwiga wystarczy ze za dużo chodzę jedna tabletka pół godz leżenia i wszystko popuszcza ...
moj lekarz tez mi kazał brać jak boli

Ja dziś tez na apapie bo brzuch mnie strasznie bolał ciągnął za dużo chodziłam zauważyłam ze nie musze ciężkiego dźwiga wystarczy ze za dużo chodzę jedna tabletka pół godz leżenia i wszystko popuszcza ...
moj lekarz tez mi kazał brać jak boli

Ja jak boli to czekam 10 min z bolem jesli nie przechodzi biore bez cxekania dluzej
Zazwyczaj przechodzi i oby a potem to juz paracetamols przy skurczsvh chyba nie pomoze co [emoji13][emoji13]i wyedy sie skapne ze to to

Bo se tak mysle ciejawe jakie to bole moga byc ...

Dziewczyny moze Wy wiecie i się orientujecie czy takie wyniki krzywej cukrowej są ok...?
Ja nie mam pojęcia a lekarza mam dopiero w czwartek i trochę sie martwię że cos nie tak .. :( :(
IMG_20180421_215802-1587x1190.jpg

Załączniki

• IMG_20180421_215802-1587x1190.jpg
    IMG_20180421_215802-1587x1190.jpg
    415,3 KB · Wyświetleń: 330
ja odrobaczalam cala rodzine zentelem ,kot mial swoje tabletki od weta , bralismy chyba 5dni potem 2 razy dawke przypominajaca plus miesiac chyba diety bez glutenu i bez cukru juz nie pamietam szczegolow w kazdym razie efektow nie widzialam :D a tak mi wmawiali , ze dzieci alergie od robakow maja,dlatego niejadki, ja przez robaki problemy z jelitami itd ...
Ja nie miałam objawów alergicznych, ale takie typowo "gastryczne", jeden bury miał ewidentne lambliowe kupy, itd [emoji6]
I różnica po kuracji była bardzo duża :)
Jeśli chodzi o gluten, to nigdy nie miałam problemów i jem, ale cukru nie używam wielu lat z bardzo pozytywnym skutkiem ;)

Wooooo zesz pierwszy raz w zyciu to czytam[emoji1][emoji106]ile to zajmuje riboty i na ile robisz proszek msc?
Czasowo - nie licząc przyniesienia składników z przedpokoju do kuchni, gdzie to robię, to w czasie gotowania czajnika wody jest gotowy - jakieś 5-7 minut, plus umycie deski, na której kroiłam mydło, noża, standardowo wytarcie blatu i schowanie składników ;)
Ale nie wiem, na ile wystarcza [emoji15]
Generalnie dość długo, mam tego prawie całe wiaderko po mielonym serze (takim do sernika), więc sypiąc łyżkę-dwie trochę jest ;) Ale czasem robię do białego czasem do kolorów, czasem cześć daję mamie, itd.
Generalnie wydajny jest ;)

reklama
Do góry