reklama
malina_11
Fanka BB :)
My też dziś rozpoczęliśmy 30 Tc [emoji4][emoji4][emoji4]Ooooo i tak ogólnie to witam się w rozpoczętym 30 tygodniu! Kazdego dnia coraz bliżej i bezpieczniej. Już nie mogę się doczekać
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Pewnie napisze jak tylko bedzie mogla.
Wooo jezu znow[emoji33][emoji33][emoji25][emoji25]!??
Onaszczesliwa2018
Właśnie wracamy do domu lezalam pod KTG , skurczy nie ma brzuch mi się nadal napina I boli szyjka poleciala znów na 3 pozwolili wrócić do domu pod warunkiem że jakby było gorzej to wracam do nich no i to że mam wizytę w poniedziałek później was nadrobie bo ledwo żywa jestem [emoji8]
Margana
Kochana dobrze, ze ktg czyste. Szyjka tez nie jest zla. Lez i wypoczywaj a bedzie dobrze! Lekow pewnie Ci dodatkowych nie dali, co?Właśnie wracamy do domu lezalam pod KTG , skurczy nie ma brzuch mi się nadal napina I boli szyjka poleciala znów na 3 pozwolili wrócić do domu pod warunkiem że jakby było gorzej to wracam do nich no i to że mam wizytę w poniedziałek później was nadrobie bo ledwo żywa jestem [emoji8]
Onaszczesliwa2018
Nic kazała dalej brać to co biorę i lezec czyli wszystko co dotychczas , Boże jestem wymeczona tymi bólami że szok , ale się bałamKochana dobrze, ze ktg czyste. Szyjka tez nie jest zla. Lez i wypoczywaj a bedzie dobrze! Lekow pewnie Ci dodatkowych nie dali, co?
reklama
Agatka29
A teraz jeszcze boli ?Nic kazała dalej brać to co biorę i lezec czyli wszystko co dotychczas , Boże jestem wymeczona tymi bólami że szok , ale się bałam
Podziel się: