reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Z ciekawości czym się odrobaczacie? Bo mnie lekarka nie chciała dać nic, bo w kale nie wyszło, wzięłam receptę od weta (zaprzyjaźnionego [emoji23] oczywiście powiedziałam, że to dla mnie ;))
I potem modelowe kawałki glisty w wc znajdowałam.....
Zentel tym sie raczymy. Z tego co wiem mozna jakos naturalnie. Ale ja mam dzieci psa w domu a i krolika.[emoji12]

A ja sobie leżę ;)

Brzuch miękki, mała szaleje, a ja muszę odpocząć - skoro mam się nie forsować... [emoji6]
Ale czasem trochę trudno mi to przychodzi :(
Ograniczeniem jest dla mnie głowa, bo ciało generalnie robi co chcę...
Zawsze uważałam, że ograniczenia są tylko w głowie [emoji6]

Ale - zrobiłam dobrą surówkę, którą potem zjadłam, zrobiłam proszek do prania, bo się kończył, zamoczyłam śpiworek dla Hani (dostałam od przyjaciółki, ale ma delikatny ślad po mleku, więc musiałam się go pozbyć [emoji6])
A potem jeszcze przygotowałam zimowe kurtki do spakowania, część trafi do prania, ale dzisiaj tylko jedną wypiorę - białą ;)
Ale na razie grzecznie leżę ;)
Szalejesz! A masz odpoczywac....ja polazilam troche porobilam i leze bo sie stawia. I lekko kluje od strony nerki.
A jaka salatke? Ogolnie nie mam pomyslu na salatki, a mam jesc duzo warzyw.

Uffd troche nadrobilam....powiem wam dziewczyny ze pojechalam z D na zakupy i ten sport juz nie dla mnie. Lazilam powoli a mimo to brzuch sie spinal...blizna bolala i krocze. Takze oznajmilam mu ze na targ i wieksze zakupy sam chodzi. Ja moge do biedry jechac jedynie ma powolne chody z wozkiem miedzy polkami.
Teraz sobie leze odpoczywam a mlody kopie jak szalony....wrocil do zycia.
Kurde zjadlam o 12 2 sniadanie. Bo pojechalam na zakupy , musze brac ze soba jakas kanapke i glukometr w razie co.
Dziewczyny powiedzcie mi jak wy dajecie rade wepchac w siebie te 6 posilkow?dla mnie to masakra....ja jadlam 3 razy dziennie i nie za duzo......a teraz czubata jestem a niedlugo obiad (kalafior,brokul do tego pol pomidorka i kawalek miesa z indyka) kurde za duzo tych posilkow
Ja jak się pytałam swojej diabetolog o określone posiłki czy pory to powiedziała żebym po prostu nie dopuszczała do głodu i żebym zjadła tą ostatnią kolacje przed snem, między głównymi posiłkami zdąża mi się coś skubnąć [emoji23]

reklama
Juz myślałam że gardło mnie puszcza a tu znowu boli lekko i jakoś tak cieszko na nosie żeby tylko katar się nie rozwiną :/ przecież do szpitala musze być zdrowa bo mnie nie przyjmą prawda?

Do góry