T
taycia
Gość
Macie coś sprawdzonego bez recepty na opryszczke?
Jak naturalnie to wyczyscic wywarem z melisy ,a posmarowac naturalnym miodem.
Mi zeszlo po 2 dniach i nie wrocilo do tej pory ,a bylo to gdzies poltora roku temu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Macie coś sprawdzonego bez recepty na opryszczke?
No takie rzeczy lepiej sprawdzic biz cos przeoczyc. Ja mojej juz kilka razy robilam i ciagle wychodzi jak bym sie na sile doszukiwala[emoji6]Właśnie muszę mu te testy zrobić, bo gdyby było wszystko ok to plamki by nie bylo
Też miałam pisać ? I jak sytuacja?@Onaszczesliwa2018 kochana jak tam?
To prawda. Robaki tez czesto uczulaja.Zbadaj jej krew mocz i kal moja miała aż krosty czerwone tylko na łokciach i kolanach drapaka się strasznie arelgolog przepisała taka maść i kazała zrobić badania bo często zmiany skórne wychodzą jak w organizmie coś jest ja czekam na wyniki
jakos dlugo bez wiesci , nie ?@Onaszczesliwa2018 kochana jak tam?
Pewnie napisze jak tylko bedzie mogla.Też miałam pisać ? I jak sytuacja?
Właśnie długo, też co chwilę sprawdzam czy nie pisałajakos dlugo bez wiesci , nie ?
My dosc czesto badamy krew zeby zobaczyc czy ob i crp w normie. Wiec to mam pod kontrola. Na pasozyty itd od imunologa co pol roku badania plus wszyscy sie odrobaczamy raz w roku.Zbadaj jej krew mocz i kal moja miała aż krosty czerwone tylko na łokciach i kolanach drapaka się strasznie arelgolog przepisała taka maść i kazała zrobić badania bo często zmiany skórne wychodzą jak w organizmie coś jest ja czekam na wyniki
Dokladnie.... Mam probowac. Ale tak jak mowila rano tez moze podwyzszyc cukier ze lepiej np na 2 sbiadanie kefir jogurt np z kiwi.Ja zauwazylam ze jak zjem z rana to nam wysoki, muszę dopiero później nabial
My dosc czesto badamy krew zeby zobaczyc czy ob i crp w normie. Wiec to mam pod kontrola. Na pasozyty itd od imunologa co pol roku badania plus wszyscy sie odrobaczamy raz w roku.