Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Masakraufff ... masakra z tymi alarmami u Ciebie ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masakraufff ... masakra z tymi alarmami u Ciebie ...
Z ciekawości czym się odrobaczacie? Bo mnie lekarka nie chciała dać nic, bo w kale nie wyszło, wzięłam receptę od weta (zaprzyjaźnionego [emoji23] oczywiście powiedziałam, że to dla mnie )My dosc czesto badamy krew zeby zobaczyc czy ob i crp w normie. Wiec to mam pod kontrola. Na pasozyty itd od imunologa co pol roku badania plus wszyscy sie odrobaczamy raz w roku.
Najważniejsze, że ktg czyste i nic więcej się nie dzieje... Ale nie dziwię się, że ledwo żyjesz....[emoji15]Nic kazała dalej brać to co biorę i lezec czyli wszystko co dotychczas , Boże jestem wymeczona tymi bólami że szok , ale się bałam
Jeju, dobrze, że wszystko ok. A jaka miałaś szyjkę przed dzisiejsza akcja? Najważniejsze, że te napinania to nie skurcze.Masakra
Tak , już nie aż tak bardzo ale cały czas mimo wszystko boli i się stawia co jakiś czas ten brzucholA teraz jeszcze boli ?
Tak , już nie aż tak bardzo ale cały czas mimo wszystko boli i się stawia co jakiś czas ten brzuchol
Nam zapisywala immunolog zentelA czym odrobaczasz??
Magnezu już biorę Max 600mg i to ten magneb6 co mama mi poslala nospe już wzięłam jedyne co to paracetamol jeszcze mogę spróbować ale niewiem czy to też nie za dużo wszystkiego
Może jakiś apap by pomógł?
I większa dawka magnezu...?
Jeju najwazniejsze ze szyjka trzyma.....pewnie odsapnij. Dobrze ze pojechalas i sie upewnilasWłaśnie wracamy do domu lezalam pod KTG , skurczy nie ma brzuch mi się nadal napina I boli szyjka poleciala znów na 3 pozwolili wrócić do domu pod warunkiem że jakby było gorzej to wracam do nich no i to że mam wizytę w poniedziałek później was nadrobie bo ledwo żywa jestem [emoji8]