reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
My dosc czesto badamy krew zeby zobaczyc czy ob i crp w normie. Wiec to mam pod kontrola. Na pasozyty itd od imunologa co pol roku badania plus wszyscy sie odrobaczamy raz w roku.
Z ciekawości czym się odrobaczacie? Bo mnie lekarka nie chciała dać nic, bo w kale nie wyszło, wzięłam receptę od weta (zaprzyjaźnionego [emoji23] oczywiście powiedziałam, że to dla mnie ;))
I potem modelowe kawałki glisty w wc znajdowałam.....

A ja sobie leżę ;)

Brzuch miękki, mała szaleje, a ja muszę odpocząć - skoro mam się nie forsować... [emoji6]
Ale czasem trochę trudno mi to przychodzi :(
Ograniczeniem jest dla mnie głowa, bo ciało generalnie robi co chcę...
Zawsze uważałam, że ograniczenia są tylko w głowie [emoji6]

Ale - zrobiłam dobrą surówkę, którą potem zjadłam, zrobiłam proszek do prania, bo się kończył, zamoczyłam śpiworek dla Hani (dostałam od przyjaciółki, ale ma delikatny ślad po mleku, więc musiałam się go pozbyć [emoji6])
A potem jeszcze przygotowałam zimowe kurtki do spakowania, część trafi do prania, ale dzisiaj tylko jedną wypiorę - białą ;)
Ale na razie grzecznie leżę ;)

reklama
Właśnie wracamy do domu lezalam pod KTG , skurczy nie ma brzuch mi się nadal napina I boli szyjka poleciala znów na 3 pozwolili wrócić do domu pod warunkiem że jakby było gorzej to wracam do nich no i to że mam wizytę w poniedziałek później was nadrobie bo ledwo żywa jestem [emoji8]
Jeju najwazniejsze ze szyjka trzyma.....pewnie odsapnij. Dobrze ze pojechalas i sie upewnilas

Do góry