reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja jem ok 8 razy dziennie bo ciągle chudne...z domu bez glukometra, coli i kanapki się nie ruszam bo podczas ruchu łapie szybko hipoglikemie
Dzieki za rade bede pamietac. A o coli tez mowila . no ze jak mam te dreszcze to wpierw cisnienie spr. Pozniej cukier jezeli za niski to cola badz slodka herbata za chwile kanapka i pomiar .

reklama
Ja dostałam przykładową rozpiskę co mogę jeść i wgl, a po za tym mam jeść na co mam ochotę że tak powiem tylko bez jasnego pieczywa itp i po prostu sprawdzać jak reaguje..
Ja podobnie, z tym ze mowila ze rozgotowane warzywa nie za bardzo. Chodzi tu o indeks glikemiczny itd . a i soki mozna pic rozcienczone 1:1ale nie wiecej niz litr i do 18 najlepiej te 100procent.

Ja podobnie, z tym ze mowila ze rozgotowane warzywa nie za bardzo. Chodzi tu o indeks glikemiczny itd . a i soki mozna pic rozcienczone 1:1ale nie wiecej niz litr i do 18 najlepiej te 100procent.
No ja soków nie pije wcale, tylko woda herbata ewentualnie kawa. Ale mi powiedziała że jeżeli jestem w ciągłym ruchu, spaceruje itp to nawet jak mam straszną ochotę na loda to żebym go zjadła ale idąc sobie na spacer.. I po prostu sprawdziła jak cukier

Ja zdechnę na tej sesji dziś u mnie chyba z 30 stopni
Wstępnie umówiłyśmy się na 18:00 jak będzie słonko schodzić
A pocę się jak świnia ...

Nowaja moj w pon w 28 tyg miał 1003g i tez mi lekarz powiedział ze max 3200-3400 jak w terminie urodzę będzie miał mały ale moja marcelina tez nie była za duża wiec nie kicze na wielkie dziecko

Tydzień temu jak byłam na Izbie przyjęć w szpitalu to powiedziałam ze niunia jest o tydzien młodsza a ta doktor mi powiedziała ze nie ma co liczyć na większe dziecko jak ja taka drobniutka jestem mąż też chudziutki tyle ze wysoki niunia nóżki ma dlugie ale szczuplutka także geny :)
Ooo to ja do Was dołączam :)
Małą co prawda waży 1400, ja 55, od początku ciąży przytyłam 2 kg ;)

Ja zdechnę na tej sesji dziś u mnie chyba z 30 stopni
Wstępnie umówiłyśmy się na 18:00 jak będzie słonko schodzić
A pocę się jak świnia ...

Nowaja moj w pon w 28 tyg miał 1003g i tez mi lekarz powiedział ze max 3200-3400 jak w terminie urodzę będzie miał mały ale moja marcelina tez nie była za duża wiec nie kicze na wielkie dziecko
O to pewnie nasze dzieciaczki będą podobnie ważyć :)

reklama
Do góry