reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tydzień temu jak byłam na Izbie przyjęć w szpitalu to powiedziałam ze niunia jest o tydzien młodsza a ta doktor mi powiedziała ze nie ma co liczyć na większe dziecko jak ja taka drobniutka jestem mąż też chudziutki tyle ze wysoki niunia nóżki ma dlugie ale szczuplutka także geny :)
Oj to nie zawsze tak jest niestety[emoji6]

reklama
Uffd troche nadrobilam....powiem wam dziewczyny ze pojechalam z D na zakupy i ten sport juz nie dla mnie. Lazilam powoli a mimo to brzuch sie spinal...blizna bolala i krocze. Takze oznajmilam mu ze na targ i wieksze zakupy sam chodzi. Ja moge do biedry jechac jedynie ma powolne chody z wozkiem miedzy polkami.
Teraz sobie leze odpoczywam a mlody kopie jak szalony....wrocil do zycia.
Kurde zjadlam o 12 2 sniadanie. Bo pojechalam na zakupy , musze brac ze soba jakas kanapke i glukometr w razie co.
Dziewczyny powiedzcie mi jak wy dajecie rade wepchac w siebie te 6 posilkow?dla mnie to masakra....ja jadlam 3 razy dziennie i nie za duzo......a teraz czubata jestem a niedlugo obiad (kalafior,brokul do tego pol pomidorka i kawalek miesa z indyka) kurde za duzo tych posilkow
Ja jem coś rano - przed 6, ale zwykle lekkie (koktajl, albo jakaś kanapka, itd), potem zwykle koło 8-8:30, potem różnie, ale zwykle 11-12, potem 14-16 (w zależności co jadłam wcześniej, na ile na długo sycące itd), potem cóż koło 18-19 (czasem wcześniej, koło 17, to potem jeszcze koło 20..), coś niewielkiego zwykle 20-21, ale to często jakąś kanapka albo np sałatka i przed snem koło 22-23....
No, chyba, że jeszcze nie śpię, to koło północy coś... [emoji15]
Tak 6-8 posiłków wychodzi... [emoji15]
Ale też moje posiłki lżejsze, bez mięsa itd, więc na jakoś bardzo długo nie sycą....[emoji15]

Dobry...
Olaaa7 duzo szczescia na nowej drodze zycia milosci,wsparcia oraz zrozumienia do konca swiata i dzien dluzej.

Dziewczyny ktore sa na diecie cukrzycowej....co jecie na ost. Kolacje, ja wczoraj zjadlam o 21
30 dwie kromki chrupkiego chleba plater szynki 3 pomidorki koktailowe i 5 rzodkiewiek i nie wiem czy to nie za malo bo cukier rano 103! A mam miec nie wiecej niz 90 [emoji27]
Ja jak wczoraj zjadłam dwie kanapeczki z twarogiem koło 21 to dziś miałam cukier 73

Lokcie i kolana ....ma taka chropowata skore ktora swedzi. Jak podrapie to jest zaczerwieniony placek. Pylki brzozy,a pozniej pylki traw.

Zbadaj jej krew mocz i kal moja miała aż krosty czerwone tylko na łokciach i kolanach drapaka się strasznie arelgolog przepisała taka maść i kazała zrobić badania bo często zmiany skórne wychodzą jak w organizmie coś jest ja czekam na wyniki

reklama
Do góry