reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To my obie takie kruszynki i mamy maluszki w brzuszkach :) mój w 27t miał 970 g :)
Tydzień temu jak byłam na Izbie przyjęć w szpitalu to powiedziałam ze niunia jest o tydzien młodsza a ta doktor mi powiedziała ze nie ma co liczyć na większe dziecko jak ja taka drobniutka jestem mąż też chudziutki tyle ze wysoki niunia nóżki ma dlugie ale szczuplutka także geny :)

Tydzień temu jak byłam na Izbie przyjęć w szpitalu to powiedziałam ze niunia jest o tydzien młodsza a ta doktor mi powiedziała ze nie ma co liczyć na większe dziecko jak ja taka drobniutka jestem mąż też chudziutki tyle ze wysoki niunia nóżki ma dlugie ale szczuplutka także geny :)
No to może maleńki jak na razie po mnie :) mój M jest wyższy ode mnie i mam nadzieję że ostatecznie wzrost weźmie po nim :D
Ja jak siw urodziłam miałam 2600g około i 51 cm a mama rodziła w terminie, także myślę że noże po prostu Maksiu będzie malutki ;) albo się zdziwię i wystrzeli [emoji14]

U mnie z krwi jak mial gdzies roczek na gluten i mleko nic nie wyszło , mieliśmy spokój az do teraz ma plamę pod kolankiem, moze na jesien zrobię mu skórne będzie mial 3,5 roku
Jak nic nie wychodzi w jednych testach, a objawy sa to dobrze jest zrobic drugi rodzaj. Mi np w tych z krwi nie wyszlo nic, a w skornych cale zycie wychodzi duzy odczyn na trawy.

reklama
Do góry