kinga30
Fanka BB :)
A jak mnie biodra bolą przez to, przedwczoraj chodzić na nogę nie moglamKinia ale dobrze ze ci idzie w tylek....ja bym z checia przygarnela troszke "dupiny"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak mnie biodra bolą przez to, przedwczoraj chodzić na nogę nie moglamKinia ale dobrze ze ci idzie w tylek....ja bym z checia przygarnela troszke "dupiny"
I mocno ją wysypuje?[/QUOTE]QUOTE="arona, post: 16566407, member: 181363"]moja corka ma azs i wlasnie na pylki i roztocza ...
Też niezły tekstHaha, no nie ma to jak mamusia[emoji3] Moja kiedys powiedziala zebym za duzo nie jadla zeby mala nie urosla za duza jak corka[emoji6]
Ja staram się jeść ci 3 godziny ,na drugie śniadanie zazwyczaj jogurt kefir ,bo nie potrafię czegoś innego wcisnąć ,później duży obiad jakiś owoc kolacja i w nocy kanapkaUffd troche nadrobilam....powiem wam dziewczyny ze pojechalam z D na zakupy i ten sport juz nie dla mnie. Lazilam powoli a mimo to brzuch sie spinal...blizna bolala i krocze. Takze oznajmilam mu ze na targ i wieksze zakupy sam chodzi. Ja moge do biedry jechac jedynie ma powolne chody z wozkiem miedzy polkami.
Teraz sobie leze odpoczywam a mlody kopie jak szalony....wrocil do zycia.
Kurde zjadlam o 12 2 sniadanie. Bo pojechalam na zakupy , musze brac ze soba jakas kanapke i glukometr w razie co.
Dziewczyny powiedzcie mi jak wy dajecie rade wepchac w siebie te 6 posilkow?dla mnie to masakra....ja jadlam 3 razy dziennie i nie za duzo......a teraz czubata jestem a niedlugo obiad (kalafior,brokul do tego pol pomidorka i kawalek miesa z indyka) kurde za duzo tych posilkow
Pewnie tak bo u nas znowu Maje to można na palcach policzyc. Mało jestU mnie jest dużo Julek, Zuzi, Hań i Mai Lenka i Oliwek mało [emoji16] inne województwo to i inne imiona trochę
Moja miała testy robione z krwi jak miała 1.5 roku bo mieliśmy reakcje na białko jaja.Kiedy jej robiłaś pierwsze badania ? U mnie właśnie synek ma plamkę pod kolankiem raz znika i jest ok i po jakims czasie znowu się pojawia
I takie i takie. Do tej pory nic nie wychodzilo. Dopiero teraz w styczniu jak byla w szpitalu to wyszlo kilka pokarmowek, ale w niewielkim stopniu. No i ta nietolerancja laktozy. Ale to tez tak z niewyraznymi objawami. Moze to to ja oslabia? Sama nie wiem. Zobacze co w piatek alergolog powie.A robilas z krwi czy ze skorne?
kiedys miala sporo tego ,potem sie troche uspokilo a od jakiegos czasu znowu pogorszenie ...glownie w pzgieciu rak ,kolan , czesto tez na szyii i wokol ust ... kiedys bylo wszedzie.[/QUOTE]I mocno ją wysypuje?
To ja na śniadanie 2 bułki z serkiem topionym, pomidorem i ogórkiem później banan, 2 biszkopty, batonika, sałatkę z kapusty pekińskiej, pomidora, ogórka i papryki. Rogala. I teraz fasolkę po bretońsku i dwie bułki tylko ja nie cukrzycowaTo ja dziś zjadłam juz paczka, płatki na mleku, 2 kanapki z szynka i pomidorkiem, banana, jabłko teraz robie sobie kisiel i za jakąś godzinę obiad