Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Jeśli to jedyny skutek uboczny to żaden problem [emoji1]A no tak, moze tak byc. W koncu wieksza ilosc hormonu ciazowego[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli to jedyny skutek uboczny to żaden problem [emoji1]A no tak, moze tak byc. W koncu wieksza ilosc hormonu ciazowego[emoji6]
Witamina D jest zdrowa ja się opalam na balkonie, ale nie aż tak długo jak przed ciąża żeby się słabo nie czucA tak w ogóle, to jak to jest z opalaniem się w ciąży? Opalacie się trochę? [emoji6]
Ja mam problem taki, że mi się podoba za dużo [emoji23][emoji23][emoji23]Potrafię to zrozumieć Gdybym to ja musiała imię wymyślić to córka dalej byłaby bezimienna, bo mnie się nic nie podoba Na szczęście syn chciał o tym zdecydować i mam temat z głowy. Może jak się urodzi to jedno z tych imion, które bierzesz pod uwagę będzie do niej pasować i poczujesz, że to jest to?
Ooo a może Wy mi pomożecie [emoji16][emoji16] które imię ładniejsze? Oliwia (Zdrobnienia Oliwka, Oliwcia) czy Lena (Lenka, Lenusia) ? Każde z nas jest bardziej za innym choć oba nam się podobaja [emoji16][emoji16]
Ooo a może Wy mi pomożecie [emoji16][emoji16] które imię ładniejsze? Oliwia (Zdrobnienia Oliwka, Oliwcia) czy Lena (Lenka, Lenusia) ? Każde z nas jest bardziej za innym choć oba nam się podobaja [emoji16][emoji16]
My już na jednym byliśmy 7 kwietniadostałam właśnie smsa od kuzynki P. z datą ślubu, bałam się, że będzie jeszcze w tym roku, ale na szczęście jest we wrześniu 2019, uf
Zjedzenie łożyska??? Co ja czytam... Bleeee.. Ale kto wie w jakim stanie finansowym będę po remoncie hahaha z głodu człowiek nie umrze