Margana
Fanka BB :)
Kremy to slyszalam, ale o jedzeniu to nie[emoji30]z łożyska nawet kremy robia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kremy to slyszalam, ale o jedzeniu to nie[emoji30]z łożyska nawet kremy robia
[emoji6]Hahaah wybacz ale jakoś mnie ubawiła ta wizja Ale rozumiem Cię w pełni, pewnie się powtarzam, ale też ciągle sapię i mnie to wk...
Wiesz co nie wiem, ale wydaje mi sie, ze nadmiar nie zaszkodzi. Gorzej by bylo jak bys nagle odstawila. Dlugo tak bralas?Kurde ale aż 1200 mg zamiast 600 ? aż mi niedobrze i wszystko naraz ku*waaaaa
Niecale 2 tygodnieWiesz co nie wiem, ale wydaje mi sie, ze nadmiar nie zaszkodzi. Gorzej by bylo jak bys nagle odstawila. Dlugo tak bralas?
No i cale szczescie[emoji5]Lekarka oddzwonila, powiedziała żebym od teraz brała już normalnie że organizm też produkuje ten hormon i że na pewno niezaszkodzilo, ale że mam już normalnie brać [emoji4] ufff aż się spocilam normalnie
Bo generalnie to nie ma znaczenia. Tylko jak sa jakies problemy z pomiarem to w pierwszej kolejnosci poprawia sie na wlasciwa strone.Hmmm, mnie zakładali od opuszka, choć było to ileś lat temu, więc może kwestia sprzętu...
Paznokci wtedy nie miałam pomalowanych
Ja w ciąży starań się unikać przesiadywania na słońcu bo mi potem przebarwienia się robią i niczym ich usunąć nie umiemA tak w ogóle, to jak to jest z opalaniem się w ciąży? Opalacie się trochę? [emoji6]
Juz sie wsxystko wyjasnilo[emoji3]Niecale 2 tygodnie
Tak tak ale aż meliske sobie zrobiłam [emoji8]Juz sie wsxystko wyjasnilo[emoji3]
Dobrze, ze juz wszystkie wspomagacze masz[emoji3]Tak tak ale aż meliske sobie zrobiłam [emoji8]