reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No tylko ja i tak i tak biorę 600mg dziennie , lekarka kazała wrócić do tej dawki ale kuzwa sobie stres zafundowalam Chryste Panie nawet sobie niewyobrażasz [emoji33] dobrze że w ogóle się zoorientowałam..jakby ktoś tak mówił o odmozdzeniu...to jestem na podium[emoji16]
Ważne, że się zorientowałaś, i że to lek, którego przedawkowanie nie jest niebezpieczne... Choć stresu nie zazdroszczę...
Będzie dobrze [emoji106]

reklama
Ooo a może Wy mi pomożecie [emoji16][emoji16] które imię ładniejsze? Oliwia (Zdrobnienia Oliwka, Oliwcia) czy Lena (Lenka, Lenusia) ? Każde z nas jest bardziej za innym choć oba nam się podobaja [emoji16][emoji16]
Nie pomoge, bo wybralam jedno z tych pozostslych czterech[emoji23]
Ale z tych dwoch oba mi sie podobaja tak samo[emoji3]

Ooo a może Wy mi pomożecie [emoji16][emoji16] które imię ładniejsze? Oliwia (Zdrobnienia Oliwka, Oliwcia) czy Lena (Lenka, Lenusia) ? Każde z nas jest bardziej za innym choć oba nam się podobaja [emoji16][emoji16]
Ah...i zalezy co dla Was jest wazne. Oczywiscie poza tym zeby bylo ladne[emoji3] Bo dla mnie liczy sie tez to zeby bylo duzo zdrobnien.

Nie pomoge, bo wybralam jedno z tych pozostslych czterech[emoji23]
Ale z tych dwoch oba mi sie podobaja tak samo[emoji3]
Hehe wieem [emoji16][emoji16] to które dla mnie jest bezkonkurencyjne jest za częste... Drugie tylko mi się podoba... [emoji16][emoji16] a ja w ciąży jestem jak horagiewka na wietrze [emoji16][emoji16][emoji16]

Oba ładne :) ciągniecie losy.

Btw przypomniało mi się jak mój mąż wybierał sobie świadka na ślub. Ma dwóch braci i nie umiał się zdecydować to ułamał jedną zapałkę i ciągnęli los. Ten co wyciągnie krótszą będzie świadkiem a ten drugi będzie pierwszym chrzestnym

Ah...i zalezy co dla Was jest wazne. Oczywiscie poza tym zeby bylo ladne[emoji3] Bo dla mnie liczy sie tez to zeby bylo duzo zdrobnien.
Dla mnie też to jest ważne [emoji16][emoji16] u Oliwki nie podobają mi się zdrobnienia pochodzące od imienia Ola typu "Oli" [emoji16][emoji16] no i śmieje się do mojego, że jak będę przygotowywala kąpiel dla małej i krzykne "przynieś Oliwke" to nie będzie wiedział która [emoji23][emoji23] imię Lenka podoba mi się bo jest dużo zdrobnien, które pasują mi do maleństwa [emoji16][emoji16] a Oliwka to już tak ładnie jak jest taka 9 latka [emoji16][emoji16]

reklama
Oba ładne :) ciągniecie losy.

Btw przypomniało mi się jak mój mąż wybierał sobie świadka na ślub. Ma dwóch braci i nie umiał się zdecydować to ułamał jedną zapałkę i ciągnęli los. Ten co wyciągnie krótszą będzie świadkiem a ten drugi będzie pierwszym chrzestnym
Ja nie umiem oddać sprawy losowi [emoji23][emoji16][emoji16] za ważna decyzja... Byłoby łatwiej, ale nie umiem choć probowalam się przekonać do tego pomysłu

Do góry