reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hehe wieem [emoji16][emoji16] to które dla mnie jest bezkonkurencyjne jest za częste... Drugie tylko mi się podoba... [emoji16][emoji16] a ja w ciąży jestem jak horagiewka na wietrze [emoji16][emoji16][emoji16]
No ja tez juz poprzrdnio ztezygnowalam z tego pierwszego z tego samego wzgledu[emoji3]
I powiem tak: Julek wszedzie pelno. Corka Natalia jest jedyna w przedszkolu, czasem na placu zabaw spotkamy, ale raczej starsze dziewczynki. Z Emilka jeszcze sie w ogole nie spotkalam. Oliwii bylo pelno ja corke rodzilam, ostatnio nie spotykam. Lenek kilka w przedszkolu.
No ale wiadomo, ze w kazdym srodowisku moze byc inaczej.

reklama
Oba ładne :) ciągniecie losy.

Btw przypomniało mi się jak mój mąż wybierał sobie świadka na ślub. Ma dwóch braci i nie umiał się zdecydować to ułamał jedną zapałkę i ciągnęli los. Ten co wyciągnie krótszą będzie świadkiem a ten drugi będzie pierwszym chrzestnym
Haha, no i sprawiedliwie, bez nieporozumien[emoji5]

No ja tez juz poprzrdnio ztezygnowalam z tego pierwszego z tego samego wzgledu[emoji3]
I powiem tak: Julek wszedzie pelno. Corka Natalia jest jedyna w przedszkolu, czasem na placu zabaw spotkamy, ale raczej starsze dziewczynki. Z Emilka jeszcze sie w ogole nie spotkalam. Oliwii bylo pelno ja corke rodzilam, ostatnio nie spotykam. Lenek kilka w przedszkolu.
No ale wiadomo, ze w kazdym srodowisku moze byc inaczej.
Nie przeszkadza mi to, że imię się powtarza czasem, ale Julka jest w czolowce od 18 lat [emoji39][emoji39] najważniejsze jest dla mnie by nie było w rodzinie takiego imienia :) i żeby nie było przednie częste

Nie przeszkadza mi to, że imię się powtarza czasem, ale Julka jest w czolowce od 18 lat [emoji39][emoji39] najważniejsze jest dla mnie by nie było w rodzinie takiego imienia :) i żeby nie było przednie częste
No wlasnie tak samo mysle. Wiadomo, ze wszystkie imiona sie powtarzaja, ale tych Julek jedt na prawde wszedzie od lat. Nawet u mnie w pracy ostatnio dwie dziewczyny urodzily i obie Julki[emoji6]

reklama
No wlasnie tak samo mysle. Wiadomo, ze wszystkie imiona sie powtarzaja, ale tych Julek jedt na prawde wszedzie od lat. Nawet u mnie w pracy ostatnio dwie dziewczyny urodzily i obie Julki[emoji6]
U mnie w pracy nikt Julki nie ma ani córki, ani wnuczki :) jest jedna Emilka, ale ma 18 lat więc już się nie liczy [emoji1][emoji1]

Do góry