reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hehe wieem [emoji16][emoji16] to które dla mnie jest bezkonkurencyjne jest za częste... Drugie tylko mi się podoba... [emoji16][emoji16] a ja w ciąży jestem jak horagiewka na wietrze [emoji16][emoji16][emoji16]
No ja tez juz poprzrdnio ztezygnowalam z tego pierwszego z tego samego wzgledu[emoji3]
I powiem tak: Julek wszedzie pelno. Corka Natalia jest jedyna w przedszkolu, czasem na placu zabaw spotkamy, ale raczej starsze dziewczynki. Z Emilka jeszcze sie w ogole nie spotkalam. Oliwii bylo pelno ja corke rodzilam, ostatnio nie spotykam. Lenek kilka w przedszkolu.
No ale wiadomo, ze w kazdym srodowisku moze byc inaczej.

reklama
Oba ładne :) ciągniecie losy.

Btw przypomniało mi się jak mój mąż wybierał sobie świadka na ślub. Ma dwóch braci i nie umiał się zdecydować to ułamał jedną zapałkę i ciągnęli los. Ten co wyciągnie krótszą będzie świadkiem a ten drugi będzie pierwszym chrzestnym
Haha, no i sprawiedliwie, bez nieporozumien[emoji5]

No ja tez juz poprzrdnio ztezygnowalam z tego pierwszego z tego samego wzgledu[emoji3]
I powiem tak: Julek wszedzie pelno. Corka Natalia jest jedyna w przedszkolu, czasem na placu zabaw spotkamy, ale raczej starsze dziewczynki. Z Emilka jeszcze sie w ogole nie spotkalam. Oliwii bylo pelno ja corke rodzilam, ostatnio nie spotykam. Lenek kilka w przedszkolu.
No ale wiadomo, ze w kazdym srodowisku moze byc inaczej.
Nie przeszkadza mi to, że imię się powtarza czasem, ale Julka jest w czolowce od 18 lat [emoji39][emoji39] najważniejsze jest dla mnie by nie było w rodzinie takiego imienia :) i żeby nie było przednie częste

Nie przeszkadza mi to, że imię się powtarza czasem, ale Julka jest w czolowce od 18 lat [emoji39][emoji39] najważniejsze jest dla mnie by nie było w rodzinie takiego imienia :) i żeby nie było przednie częste
No wlasnie tak samo mysle. Wiadomo, ze wszystkie imiona sie powtarzaja, ale tych Julek jedt na prawde wszedzie od lat. Nawet u mnie w pracy ostatnio dwie dziewczyny urodzily i obie Julki[emoji6]

reklama
No wlasnie tak samo mysle. Wiadomo, ze wszystkie imiona sie powtarzaja, ale tych Julek jedt na prawde wszedzie od lat. Nawet u mnie w pracy ostatnio dwie dziewczyny urodzily i obie Julki[emoji6]
U mnie w pracy nikt Julki nie ma ani córki, ani wnuczki :) jest jedna Emilka, ale ma 18 lat więc już się nie liczy [emoji1][emoji1]

Do góry