reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja dotarlam w końcu do domu. Najpierw zajęcia ze starszym potem zakupy w Lidlu, potem pędem na budowę bo facet od posadzek na pomiary miał przyjechać. Przy okazji zabrać młodszego do domu. Się umachalam, wypakowalam co lżejsze rzeczy, pochowałam do lodówki. Miałam jeszcze włączyć pranie ale już brak mi siły.

Ja dotarlam w końcu do domu. Najpierw zajęcia ze starszym potem zakupy w Lidlu, potem pędem na budowę bo facet od posadzek na pomiary miał przyjechać. Przy okazji zabrać młodszego do domu. Się umachalam, wypakowalam co lżejsze rzeczy, pochowałam do lodówki. Miałam jeszcze włączyć pranie ale już brak mi siły.
To pranie jutro zrobisz, odpocznij [emoji5]

Cześć dziewczyny.
Rano byłam na krzywej cukrowej. Cukier na czczo z glukometru miałam 78. Na wyniki mam czekać do środy.
Za dwa dni 7mc zaczynam :-D:-) ale zleciało

@olaaa7 wszystkiego najlepszego na nowej wspólnej drodze zycia, pani W. :-):-*

Ostatnia edycja:
To odpocznij tetaz!

reklama
Do góry