reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Helou! Trzymam kciuki za wizyty! :)
Ja wizytuję we wtorek, a w poniedziałek glukoza bleeee. Mam nadzieję, że tym razem wrócę z wizyty tylko z dobrymi wiadomościami.
Dziś atakujemy SPA i baseny termalne :D Ja oczywiście sie nie rozbiorę wiec nie ma mowy ze tam pójde popływać ale Ł niech sobie powariuje, a ja pójde na jakiś masaż.
Czuję się jak słonio-orko-hipopotamo-goryl. To ostanie dla tego że nawet nóg mi sie nie chce ogólić :D
Miłego dnia :*

reklama
Ciekawe czy mój też będzie taki [emoji1] ale jak to chłopak pewnie tak [emoji16]
Mój też tak ma. On gromadzi, a ja wywalam jak jest w szkole, żeby nie było awantur. On nawet za małe ubrania, które pakuje dla chrześniaka chciałby zachowywać "na pamiątkę". Ja w dzieciństwie też taka byłam i dopiero parę lat temu dojrzałam do wyrzucania. Teraz dla odmiany odczuwam dziką radość z pozbywania się rzeczy :D

Ostatnia edycja:
Helou! Trzymam kciuki za wizyty! :)
Ja wizytuję we wtorek, a w poniedziałek glukoza bleeee. Mam nadzieję, że tym razem wrócę z wizyty tylko z dobrymi wiadomościami.
Dziś atakujemy SPA i baseny termalne :D Ja oczywiście sie nie rozbiorę wiec nie ma mowy ze tam pójde popływać ale Ł niech sobie powariuje, a ja pójde na jakiś masaż.
Czuję się jak słonio-orko-hipopotamo-goryl. To ostanie dla tego że nawet nóg mi sie nie chce ogólić :D
Miłego dnia :*

ehhh zazdroszczę ale nalezy sie wam wiec bawcie sie a ty masuj :D

ja najbardziej ubolewam nad tym ze znow trzeba reularnie golic nogi...

Z noworodkami to prawda. Meska plec jest slabsza[emoji6]
Ja mam dwóch chłopców i nie chorowali. Starszy prócz wrodzonego zapalenia płuc pierwszy karat miał jak do przedszkola poszedł jak skończył 3 lata. Młodszy miał katar bo od brata łapał a tak to też zdrowy. Więc z tym że męska płeć słabsza u mnie się nie sprawdziło

Mój też tak ma. On gromadzi, a ja wywalam jak jest w szkole, żeby nie było awantur. On nawet za małe ubrania, które pakuje dla chrześniaka chciałby zachowywać "na pamiątkę". Ja w dzieciństwie też taka byłam i dopiero parę lat temu dojrzałam do wyrzucania. Teraz dla odmiany odczuwa dziką radość z pozbywania się rzeczy :D

to chyba kazde dziecko tak ma bo moja zostawia sobie ubrania ktore ma za małe o 3 rozmiary i wmawia mi ze przeciez ona ma je dobre .... oszaleć mozna

reklama
Do góry