reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzien dobry wszystkim:)
wczoraj wieczorem wystraszyl mnie bol brzucha, wiec dzis moze bede grzeczniej znosic przymusowe uziemienie, wazne ,ze nie urodzilam ,wazne ,ze jestem w domu !
Pomyslec, ze kiedys marzylam by moc tak sobie lezec i nie myslec o garach kurzu i innych atrakcjach;)
Czytac ksiazki,ogladac flmy itp ... wczoraj czytam ksiazke i nie wiem o czym, pol filmu i nie wiem o co chodzi :o zgabczenie mozgu postepujace ... mam nadzieje, ze przejdzie zaraz po porodzie bo dziecko gdzies zostawie:crazy:
Mam dokładnie to samo... tyle miałam w planach nadrobić seriali i książek a przez pierwsze trzy miesiące ciąży jak musiałam leżeć nawet nie chciałam na nie patrzeć... głowa i tak była gdzie indziej więc było to bez sensu... a teraz dalej mi się nie chcę bo jestem leniem i tylko bym spała [emoji2]

Tak ciasto ogarnięte, zamówiłam tylko do siebie do pracy bo M stwierdził że nie bierze a wczoraj wraca do domu i mi oświadcza, że jednak im zawiezie :D no normalnie szok i dziś będzie musiał na szybko coś kupić, mam nadzieje że coś znajdzie [emoji14] bielizna kupiona tylko nie miałam nawet kiedy fotki zrobić na sobie. Kolor na żywo to taki brudny róż z delikatnym fioletem. Dziś jeszcze muszę ogarnąć kwiatki bo sobie ubzdurałam że chce sama zrobić bukiet na mikrofonie florystycznym [emoji14] No i jadę do pracy z ciastem i szczerze to chciałabym mieć to już z głowy [emoji14] gardło boli mniej ale ktar został, ratuje się kroplami i inhalacja :)
To już jutro? Wspaniałej pogody i niezapomnianej imprezy.

Dzien dobry wszystkim:)
wczoraj wieczorem wystraszyl mnie bol brzucha, wiec dzis moze bede grzeczniej znosic przymusowe uziemienie, wazne ,ze nie urodzilam ,wazne ,ze jestem w domu !
Pomyslec, ze kiedys marzylam by moc tak sobie lezec i nie myslec o garach kurzu i innych atrakcjach;)
Czytac ksiazki,ogladac flmy itp ... wczoraj czytam ksiazke i nie wiem o czym, pol filmu i nie wiem o co chodzi :o zgabczenie mozgu postepujace ... mam nadzieje, ze przejdzie zaraz po porodzie bo dziecko gdzies zostawie:crazy:
Mnie dziś od rana znów brzuch boli [emoji20]

reklama
Do góry