Karla88
Fanka BB :)
Hahaha zazdroszczę Ci tego luzu [emoji4]
Powiem ci nie wiem skąd ja takie cis mam ale w tej ciazy poprostu czuje się jak na haju [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha zazdroszczę Ci tego luzu [emoji4]
Dobra dobra już nieczaruj tylko zdradz nazwę tego cudownego środka[emoji23]Powiem ci nie wiem skąd ja takie cis mam ale w tej ciazy poprostu czuje się jak na haju [emoji23]
A jak jest jak się nie wróci?Lepiej zeby wrocila choc na chwile, bo szkoda kasy[emoji6]
Super [emoji106]Jestem po, lekarz mówi że mała ma wymiary i waga w normie na ten tydzień. Waży 1070g za tydzień mam iść na kontrolę do poradni i zrobić ktg. Przepływy pepowinowe do obserwacji
a to ty masz z głowy kupowanie wózkaJa mam po corce[emoji3]
Zobaczymy co powie lekarz. Jego też swędzi mocno ma wysypane ręce, nogi i chyba gdzieś jeszcze ale nie jestem pewna:/ nie wiadomo ile czasu trzeba mieć kontakt zeby to świństwo zlapac? Bo oni długo u nas nie byli. Ledwo dzieciaki ozdrowialy to stałe cos, tzn jeszcze im z nosa schodzi ale Marysia już nie ma gorączki, wczoraj jeszcze miała.
O dzieki! To popatrze na niego, bo ogolnie ja i corka uzywamy Ziaji[emoji3]
To tak jak u mnie Przez ponad 8 lat wkładałam mnóstwo energii w przekonanie innych, że 2 nie chce mieć i już nawet przestali męczyć. Potem był ogólny szok
Ja właśnie obraduje na mesengerze z mężem [emoji23]
Wczoraj miał nerwa wiec mu powiedziałam ze ma to zostawić odpocząć zrobię mu melisę bo jak ma mieć nerwa i na odwal robić to niech to zostawi i tez tak poczynił [emoji23]
Dziś zeszło z niego i znów mi pisze ze ten kolor wcale nie jest taki ciemny i nawet się mu podoba
Dziewczyny on jest gorszy niż baba on ma szczęście ze ja jestem taka wyluzowana w tej ciazy bo jakby mi jeszcze tak waliło to mamy wojnę w domu
Margana, ja z natury chodzę szybko i wtedy mnie ciągnie i rwie. Jak zwolnię to jest ok, tylko ja ciągle o tym zapominam tak samo zrywanie się z łóżka czy z fotela. Aż się nie raz w głowie za kręci. Człowiek ciągle w locie i w ciąży nawet zwolnić nie potrafi
pocieszająca myśl, to że za tydzień będziemy na walizkach a w piątek nad ranem wyjeżdżamy
A jak jest jak się nie wróci?
Nie wystarczy "formalnie", tzn wrócić z macierzyńskiego, iść na urlop (bo go dużo), i ewentualnie 1 dzień?
Boooosz miałam dzisiaj dziń mega aktywny. Jednak w pracy człowiek tylko siedzi, a poza... zawiozłam M. do szpitala, pojechałam na chwilę do galerii, kupiłam sobie 2 sukienki na lato, potem o 12.00 miałam umówione spotkanie z 2 koleżankami, o 14.00 zabrałam już M. ze spitala, potem młodego ze szkoły, wpadła koleżanka na kawę... i umarłam Leżę w łóżku z nogami do góry bo mam wrażenie że mi odpadną...
Moja mama ma takei akcje non stop z UPSem. Masakra ile razy jeździła do ich punktu, składała skargi itp.
Młynek to super sprawa, ale musi być naprawdę świetnej jakości, bo z czasem się niestety potrafi "tępić" i np. u moich dziadków przed którąś wigilią "nie strawił" ilości buraczków i eksplodowało wszystko na kuchnie... wyobraź sobie skalę zniszczeń
Oby M, pomógł na przeziębienie A kiedy się przenosicie? no i dawaj zdjęcia..!
@Marzycielka, niezły wynik wagowy! @Galadriela, dobre wieści i też ładna waga
Ty by uschła....! Znalazłaś jakąś bieliznę?
Ja jak tylko temperatura na plusie noszę pończochy. A w ciąży szczególnie. Rasjtopy to ZUO.
Hahahahha "ukryta prawda" by @olaaa7
Płyn? A proszek tez? Bo słyszałam, że lepiej sam proszek by nie było dodatkowej chemii więc się upewniam bo mało jestem w tej kwestii doświadczona [emoji16][emoji16] ja będę prala bluEs końca bo nas jeszcze przeprowadzka czeka jeśli dostaniemy kredyt ... Mam nadzieję ogromną, że dostaniemyyDobra. Pierwsza pralka gotowa. Lovela płyn 60 stopni. I nie mam gdzie powiesić kolejnych. Akcja pranie wstrzymana do wyschnięcia. A takie plany mialam[emoji3][emoji3][emoji3]
Witamy nowa koleżankę. Spokojnie żadna z Ciebie babcia. Ja mam 35 lat, mąż 41. Współczuję ciężkiej ciąży. Wiele z nas tu boryka się z problemami. Ale jest i tak nadzwyczaj wesoło [emoji16][emoji16][emoji16]
I to bezpiecznego dla ciezarnych[emoji3]Dobra dobra już nieczaruj tylko zdradz nazwę tego cudownego środka[emoji23]
O jak Wam fajnie[emoji3]Melana, zastanawialiśmy się nad używanym ale ostatecznie kupiliśmy nowy
Margana z południa ruszamy nad Bałtyk na tydzień